Οι νέες soundbars της JBL θα γεμίσουν με ήχο το σαλόνι σας!

0

Όπως έχουμε πεί και παλαιότερα, μια soundbar είναι ο ιδανικός σύντροφος για την τηλεόρασή σας… ξεχάστε τις εποχές που γεμίζαμε το σαλόνι με ογκώδη, επιδαπέδια ηχεία, η soundbar είναι λεπτή, πανέμορφη και τοποθετείται μπροστά, πάνω ή κάτω από την TV, στο έπιπλό της, γεμίζοντας το χώρο με ήχο χωρίς να «πιάνει» χώρο!

Αν, λοιπόν, πιστεύετε κι εσείς πως ήρθε η ώρα να κάνετε… δώρο στο σαλόνι σας μια soundbar, αξίζει μια ματιά στη νέα γκάμα της JBL, η οποία διακρίνεται για την κορυφαία ποιότητα κατασκευής και την ηχητική πιστότητα, εδώ και 60 σχεδόν χρόνια. Τέσσερις νέες soundbars για κάθε βαλάντιο και απαιτήσεις αλλά και ένα compact TV speaker, ώστε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο.

jbl sb150

Το JBL SB150 έχει απόδοση 150 Watts και έρχεται με ξεχωριστό, ασύρματο subwoofer (120x300x410mm), με το συνδυασμό τους να καλύπτει άνετα ένα τυπικό σαλόνι μικρού-μεσαίου μεγέθους. Υποστηρίζει Dolby Digital, έχει optical θύρα, τηλεχειριστήριο ενώ διαθέτει και Bluetooth συνδεσιμότητα για να κάνετε streaming ήχου από άλλες συσκευές (π.χ. το smartphone σας), λειτουργώντας ανεξάρτητα από την τηλεόραση.

jbl sb250 (Large)

Για τους λίγο μεγαλύτερους χώρους, το SB250 έχει απόδοση 200 Watts και εκπληκτικό slim σχεδιασμό ώστε να ταιριάζει άψογα σε κάθε τηλεόραση και έπιπλο σαλονιού. Διαθέτει επίσης ασύρματο subwoofer και Bluetooth δυνατότητες, ενώ μπορείτε να το ελέγχετε και με το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης, αλλά και να κάνετε γρήγορη εναλλαγή μεταξύ ήχου από την TV, ή από την Bluetooth πηγή, χάρη στην τεχνολογία JBL SoundShift!

jbl sb350

To SB350 ανεβάζει τον πήχυ, τόσο σε ποιότητα, όσο και σε απόδοση. Με 320 Watts μέγιστης ισχύος, το 6,5άρι ασύρματο subwoofer και 4 οδηγούς των 2,25″ με 2 tweeters (1,25″), θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες του απαιτητικού χρήστη που θέλει ένα αξιοπρεπές home cinema για το σαλόνι του. Υποστηρίζει Dolby Digital και Harman Display Surround, ενώ συνδέεται με ένα καλώδιο HDMI ARC με την TV σας, για λιγότερα… μπερδέματα. Φυσικά έχει και αυτό Bluetooth συνδεσιμότητα ενώ τόσο η μπάρα, όσο και το subwoofer, διακρίνονται για τον πανέμορφο σχεδιασμό τους.

jbl sb400

Τέλος, το SB400 απευθύνεται στο χρήστη που θέλει την αιχμή της τεχνολογίας στη soundbar του. Η ισχύς διατηρείται στα 320 Watts (4 οδηγοί των 2,25″, 2 tweeters της 1″) αλλά το down-firing Subwoofer έχει οδηγό 8″ και θα γεμίσει το χώρο σας με χαμηλές συχνότητες, όσα τετραγωνικά κι αν είναι το σαλόνι ή το home cinema δωμάτιό σας. Διαθέτει όλες τις δυνατότητες των «μικρότερων» αδερφών του αλλά με 3 εισόδους HDMI και Full Bass Control για πλήρη έλεγχο της εξόδου του ήχου, για κάθε ξεχωριστή περίσταση. Όπως και το SB350, διαθέτει αυτόματη ρύθμιση της έντασης ώστε να μην… κουφαίνεστε κάθε φορά που γίνεται εναλλαγή σε διαφημίσεις με υψηλή ένταση. Και φυσικά, ξεχωρίζει για το design του, ενώ μπορείτε να το τοποθετήσετε και στον τοίχο με την ειδική βάση.

jbl boost tv

Για όσους δε θέλουν soundbar ή δεν έχουν τον απαραίτητο χώρο, η JBL διαθέτει και μια πιο compact λύση, το JBL Boost TV. Είναι ένα, μικρό σε διαστάσεις (38 εκατοστά μήκος), ηχείο με Bluetooth δυνατότητες για audio streraming οπότε μπορείτε να το πάρετε και μαζί σας στις διακοπές ή σε μια εκδρομή, αποσπώντας το πανεύκολα. Συνδέεται με analog ή optical καλώδιο με την TV σας, έχει ισχύ 30 Watts (2x50mm οδηγούς) και με το JBL Connect μπορείτε να συνδέσετε πολλές ιδιες συσκευές μεταξύ τους, για surround απόδοση ήχου υψηλής έντασης, ή για να έχετε τη μουσική σας σε πολλά δωμάτια ταυτόχρονα!

Τις soundbars και το Boost TV της JBL μπορείτε να βρείτε σε πολλά ελληνικά καταστήματα και εισάγονται στην Ελλάδα από τη Wavemotion.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.