Πρώτη γνωριμία με το PlayStation 4 Pro (photos)!

0

Η Sony είναι έτοιμη να καταπλήξει τον κόσμο του gaming με την κυκλοφορία του PlayStation 4 Pro, της ισχυρότερης κονσόλας που κυκλοφόρησε ποτέ! Από τις 10 Νοεμβρίου όλοι οι gamers θα έχουν μία μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν το τι προσφέρει η νέα κονσόλα στους απαιτητικούς gamers! Το PlayStation 4 Pro φέρνει την εποχή του HDR και του 4K στον κόσμο του gaming (φτάνει φυσικά να έχετε και την αντίστοιχη τηλεόραση που να το υποστηρίζει) και αποτελεί το νέο μεγάλο στοίχημα του ιαπωνικού κολοσσού του gaming για να κυριαρχήσει ακόμη περισσότερο στην σκηνή των video games.

ps4-pro-13Τo PlayStation 4 Pro είναι αυτή τη στιγμή η πιο δυνατή και ανεπτυγμένη τεχνολογικά κονσόλα που υπάρχει και σίγουρα τα specs αν μη τι άλλο προκαλούν ζάλη… Ειδικότερα, η Pro έκδοση του PS4 έρχεται με μία redesigned και ταχύτερη CPU (x86-64 AMD «Jaguar» με 8 πυρήνες), μία custom-made Radeon GPU με 1GB VRAM, η οποία μπορεί να παράγει 4.20 TFLOPS υπολογιστικής ισχύος, ενώ η συνολική μνήμη RAM του συστήματος ανέρχεται στα 8GB. Το PS4 Pro τρέχει τα παιχνίδια πολύ πιο γρήγορα, προσφέροντας μία πιο smooth gaming εμπειρία, με τις επιδόσεις του να είναι διπλάσιες από αυτές ενός «απλού» PS4, ενώ θα συνεργάζεται και πιο αρμονικά με το PlayStation VR. Ήδη μέχρι το τέλος της χρονιάς θα υπάρξουν περισσότερα από 40 games που θα υποστηρίζουν τις ανεπτυγμένες δυνατότητες του PS4 Pro, ενώ όλα τα games που θα κάνουν την εμφάνιση τους εντός του 2017 θα υποστηρίζουν τα ανεπτυγμένα features του PlayStation 4 Pro…

ps4-pro-10Η κονσόλα έχει ορισμένες σχεδιαστικές διαφορές εξωτερικά, αν και η πρώτη αίσθηση που σου αφήνει είναι ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο αρχικό PlayStation 4. Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες γνωριμίας με τη νέα κονσόλα (και των περιεχομένων της) και είμαστε βέβαιοι ότι η νέα παιχνιδομηχανή της Sony αναμένεται να αποτελέσει την καλύτερη προσθήκη στο playroom σας (μαζί με μία 4Κ Smart TV), χαρίζοντας σας αμέτρητες ώρες οικιακής διασκέδασης!

ps4-pro-15ps4-pro-9ps4-pro-19ps4-pro-18ps4-pro-1ps4-pro-6ps4-pro-5ps4-pro-22

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.