Σχεδιάστε το σπίτι σας από το μηδέν, δωρεάν με το Home Designer app!

0

Το να σχεδιάσεις από την αρχή ένα σπίτι, είναι δύσκολη υπόθεση, ειδικά αν δεν έχεις εμπειρία πάνω στη διαδικασία. Επίσης, το να περιγράψεις στον αρχιτέκτονα αυτό που έχεις στο μυαλό σου, ίσως είναι δύσκολο μερικές φορές. Μια εικόνα ισούται με 1000 λέξεις, ως γνωστόν, οπότε είναι καλύτερα να έχεις σχεδιάσει ήδη το σπίτι των ονείρων σου σε «χαρτί», πρωτού συνεχίσεις με οποιαδήποτε κίνηση!

Αν αναρωτιέσαι πως αυτό μπορεί να γίνει ευκολότερο, θα χαρείς να μάθεις πως δε χρειάζεται ούτε χαρτί, ούτε μολύβι, ούτε χάρακας! Ένα πολύ έξυπνο app που βρήκαμε και αγαπήσαμε αμέσως εδώ στο Cool Home, είναι το Home Designer!

Είναι δωρεάν και σου επιτρέπει ακριβώς αυτό που νομίζεις. Δημιουργείς την κάτοψη του σπιτιού των ονείρων σου, σχεδιάζεις τα δωμάτια, τους τοίχους, τα πατώματα και τις πόρτες όπως και όπου ακριβώς θέλεις και στη συνέχεια, τα γεμίζεις με έπιπλα, χαλιά, κουρτίνες και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς!

Είναι φτιαγμένο τόσο για αρχιτέκτονες/διακοσμητές, όσο για τους απλούς χρήστες που θέλουν να βάλουν το «λιθαράκι» τους στη σχεδίαση του σπιτιού! Αρκεί να επισκεφθείς το www.roomsketcher.com/homedesigner και να ξεκινήσεις να σχεδιάζεις! Αν το site σε ρωτήσει για το flash plugin, πρέπει να είναι ενεργοποιημένο.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.