Σούπερ διαγωνισμός! Κερδίστε το AVA της χρονιάς!

0

Το κυριακάτικο τραπέζι μόλις τελείωσε. Η παρέα απόλαυσε το φαγητό, τα γέλια ακούγονται ακόμα στο χώρο και όλη η παρέα είναι με ένα πλατύ χαμόγελο στο στόμα. Αυτή, είναι σίγουρα μία από τις ωραιότερες απολαύσεις της ζωής. Όλοι οι καλοί φίλοι γύρω από ένα τραπέζι να μοιράζονται γεύσεις και ιστορίες. Κάποιοι, έχουμε ξεμείνει στο τραπέζι, κάποιοι άλλοι, πίνουν ήδη τον καφέ τους στο μπαλκόνι κι εσείς με τις φίλες σας έχετε αναλάβει το πλύσιμο των πιάτων με το αγαπημένο σας AVA που είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας.

Το AVA Περλέ (με χαμομήλι και με χαμομήλι & λεμόνι) και το AVA Ξύδι Action (με ξύδι και με ξύδι, μήλο & μέντα), κάνουν τα πιάτα να αστράφτουν, γρήγορα κι αποτελεσματικά. Χωρίς καν να προσπαθήσεις, χωρίς καν να παιδευτείς.

Θέλεις να ζήσεις κι άλλες τέτοιες στιγμές; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι, αρχικά, να ετοιμάσεις ένα καλό φαγητό για τους φίλους σου και δεύτερον να πάρεις μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό του Cool Home και του AVA αφού…

Δύο νικητές θα κερδίσουν το AVA της χρονιάς!

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό θέλουμε (1) να αφήσετε το σχόλιό σας κάτω από αυτό το άρθρο, (2) να κάνετε share στο Facebook την εικόνα του διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 5 Ιουλίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν από το Cool Home.

Καλή σας επιτυχία!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.