Απίστευτο! Στρατώνας του Α’ Παγκοσμίου μεταμορφώνεται σε ένα εκπληκτικό minimal σπίτι!

0

Ένα ζευγάρι από την περιοχή του Essex στην Αγγλία είχε μία καταπληκτική ιδέα, καθώς πήραν την απόφαση να δημιουργήσουν κάτι τελείως διαφορετικό από τα συνηθισμένα, μεταμορφώνοντας έναν παλιό και εγκαταλελειμμένο στρατώνα του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου σε ένα πλήρως λειτουργικό (και πανέμορφο) minimal σπίτι. Ο εν λόγω στρατώνας βρισκόταν εντός της περιουσίας του ζευγαριού και όπως αντιλαμβάνεστε είχε ρημάξει από το πέρασμα των ετών.

Αντί όμως να κατεδαφιστεί και να γίνει ένας σωρός από παλιοσίδερα, η Claire Benbrook και ο σύζυγος της Richard έδωσαν πνοή σε ένα πολύ ιδιαίτερο project, καλύπτοντας την οροφή με τσίγκινα υλικά και φροντίζοντας, ώστε στα περιμετρικά τμήματα του κτιρίου να βγάζουν προς τα έξω ένα πιο cosy feeling. Το δημιούργημα της Claire και του Richard διακρίνεται για την minimal αισθητική του και διαθέτει 5 υπνοδωμάτια, ενώ έχει κατασκευαστεί με προδιαγραφές ώστε να είναι eco-friendly και οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι του είναι μελετημένοι με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ενεργειακά επαρκείς. Επιπλέον, οι πόρτες και τα παράθυρα εκμεταλλεύονται ακόμη και την παραμικρή σπιθαμή από το φυσικό φως, προσφέροντας παράλληλα εκπληκτική θέα από το τριγύρω περιβάλλον.

Το minimal αυτό design αποδεικνύει ότι με όρεξη, θέληση και χρήματα, ακόμη και ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο μπορεί να μετατραπεί σε ένα οικιστικό κομψοτέχνημα. Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και σίγουρα θα μείνετε άφωνοι με την εκπληκτική δουλειά που έχει συντελεστεί…    

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.