Τα παχύφυτα και οι κάκτοι στη διακόσμηση του σπιτιού σας!

0

Οι κάκτοι και τα παχύφυτα είναι ιδιαίτερα φυτά, με ενδιαφέρουσα εμφάνιση και μπορείτε να τα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία. Προσωπικά είναι τα αγαπημένα μου φυτά γιατί δεν χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα και επιπλέον προσφέρουν μια stylish εικόνα στην διακόσμηση του χώρου.  Δεν είναι τυχαίο που βλέπουμε να μονοπωλούν το ενδιαφέρον των interior blogs και πολύ συχνά στο instagram συνοδεύουν τις συνθέσεις των bloggers.

Στο blog More Trends βρήκαμε μια πολύ όμορφη συλλογή φωτογραφιών που δείχνουν πως μπορείτε να εισάγετε αυτά τα φυτά στη διακόσμηση του σπιτιού σας!

Μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε μικρά γλαστράκια και να δημιουργήσετε μια γωνιά με δύο, τρία ή και περισσότερα σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας, καθώς ταιριάζουν σε όλους τους χώρους. Στο παράθυρο της κουζίνας σας, σε ένα τραπεζάκι ή κομοδίνο, επάνω σε μία κονσόλα ή ακόμα και στη βιβλιοθήκη σας. Αν είναι μεγάλο το μπάνιο σας, φροντίστε να βάλετε μερικά σε κάποιο σημείο επάνω στον νιπτήρα σας.

Τους μεγαλύτερους κάκτους μπορείτε να τους τοποθετήσετε σε γλάστρες ή ακόμα και σε καλάθια για ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Ταιριάζουν πάρα πολύ με αυτό το ύφος και προσδίδουν στον χώρο έναν πιο boho χαρακτήρα.

Αν ψάξετε στην αγορά μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία και στα γλαστράκια για αυτού του είδους τα μικρόφυτα. Παρακάτω ακολουθούν κάποιες φωτογραφίες, που θεωρώ θα σας εμπνεύσουν, για να εντάξετε και εσείς στο δικό σας χώρο όμορφες διακοσμητικές προσθήκες με παχύφυτα και κάκτους, που θα κάνουν το σπίτι σας να μοιάζει πιο φρέσκο και σύγχρονο.

Enjoy it!

Επισκεφθείτε το More Trends για περισσότερες ιδέες μόδας και design!

κακτοι (1) κακτοι (1) κακτοι (2) κακτοι (3)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

κακτοι (5) κακτοι (6) κακτοι (7) κακτοι (8) κακτοι (9) κακτοι (10) κακτοι (11) κακτοι (12) κακτοι (13) κακτοι (14) κακτοι (15) κακτοι (16)

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.