Θέρμανση με πλήρη αυτονομία και έλεγχο κατανάλωσης ενέργειας, με τις αντλίες θερμότητας Therma V της LG

0

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) διαθέτει μια ευρεία σειρά προηγμένων αντλιών θερμότητας, όπως τις Therma V, που συμβάλλουν σημαντικά στην εξοικονόμηση ενέργειας1, ενώ αποτελούν πλέον την ιδανική επιλογή για θέρμανση και ψύξη στο σπίτι. Μεταξύ των πλεονεκτημάτων τους, είναι η αυτονομία από την κατανάλωση οποιουδήποτε καυσίμου και η ευκολία χρήσης.

Η Therma V R32 Monobloc συνδυάζει την ευκολία τοποθέτησης με την ισχυρή απόδοση, καθώς μπορεί να παράγει ζεστό νερό με θερμοκρασία έως 65°C χωρίς τη χρήση ηλεκτρικών αντιστάσεων. Χάρη στον σχεδιασμό της όλα τα εξαρτήματα συγκεντρώνονται σε μία εξωτερική μονάδα, περιορίζοντας το μέγεθός της. Διαθέτει ειδικά σχεδιασμένο Scroll Inverter συμπιεστή, που εξασφαλίζει ότι η μονάδα διατηρεί το 100% της απόδοσής της ακόμα και σε εξωτερική θερμοκρασία -7°C, με την καλύτερη ενεργειακή απόδοση2.

Τη σειρά συμπληρώνουν οι αντλίες θερμότητας Therma V Split Υψηλών θερμοκρασιών, οι οποίες συνιστώνται σε περιπτώσεις ελλιπούς θερμομόνωσης. Εξασφαλίζουν θέρμανση υψηλής απόδοσης και τη δυνατότητα θέρμανσης του νερού έως 80°C, χωρίς τη χρήση αντίστασης.

Με την εφαρμογή LG ThinQ3, οι αντλίες θερμότητας Therma V μπορούν να ρυθμίζονται από οπουδήποτε. Οι χρήστες έχουν άμεση πρόσβαση στις λειτουργίες τους και μπορούν να επιλέξουν την ιδανική θερμοκρασία για το χώρο τους, έχοντας ταυτόχρονα τον έλεγχο κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος4.

Όλες οι αντλίες Therma V διαθέτουν το νέο οικολογικό ψυκτικό μέσο R32, με μειωμένο δυναμικό παγκόσμιας θέρμανσης (GWP) κατά 68%5

Μάθετε περισσότερα για τις LG Therma V Αντλίες θερμότητας εδώ

  • Ενεργειακή κλάση ErP A +++ (θέρμανση 35 °C ) LWT & ErP A ++ (θέρμανση 55 °C ) LWT. Τα αποτελέσματα ενεργειακής ετικέτας μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο.
  • Χάρη στο σχεδιασμό του για υπό κλίση κίνηση ολίσθησης έχει αυξημένη αποδοτικότητα και αξιοπιστία , ενώ το εύρος λειτουργίας βελτιώθηκε ( 10 Hz ~150 Hz ). Το παραπάνω αποτέλεσμα βασίστηκε σε θέρμανση χώρου στους 35 ℃. Η θέρμανση χώρου στους 55°C έλαβε βαθμολογία A ++.

 Για την χρήση των δυνατοτήτων αυτών απαιτείται μεταφόρτωση της ειδικής εφαρμογής (app) της LGE, η χρήση της οποίας υπόκειται σε διακριτούς Όρους Χρήσης και Πολιτική Απορρήτου

  • Απαιτούμενα αξεσουάρ: Ηχείο Google Home, PWFMDD200 (μόντεμ WiFi της LG) και PWYREW Οι ονομασίες Google και Google Home είναι εμπορικά σήματα της Google LLC. Οι λειτουργίες του ThinQ ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα.
  • Το THERMA V R32 Monobloc είναι εξοπλισμένο με το περιβαλλοντικά βιώσιμο ψυκτικό R32, που φέρει 68% χαμηλότερο δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη από το R410A

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.