TP-Link HD NC450 Wi-Fi IP Camera: «Eye in the sky»!

0

H ύπαρξη των «έξυπνων» IP cameras βοηθάει σημαντικά, έτσι ώστε να έχουμε πάντοτε το κεφάλι μας ήσυχο. Για αυτό η TP-Link βρίσκεται εδώ για να σας κάνει να έχετε το… κεφάλι σας ήσυχο! H HD Wi-FI κάμερα της κινεζικής εταιρείας μπορεί να αποδειχθεί ο καλύτερος σύντροφος τόσο για το σπίτι όσο και για το γραφείο σας.

Η TP-Link NC450 αναλαμβάνει full την επιτήρηση του σπιτιού σας και σας κρατάει ενήμερους ανά πάσα στιγμή για οτιδήποτε συμβαίνει όταν δεν βρίσκεστε στον προσωπικό σας χώρο. Μάλιστα, ένα χαρακτηριστικό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η περιστρεφόμενη λειτουργία (pan/tilt), η οποία σας βοηθάει έτσι ώστε να έχετε την πλήρη εποπτεία του χώρου σας. Και αυτά δεν είναι τα μόνα features που καθιστούν την πρόταση της TP-Link ξεχωριστή, καθώς η νυχτερινή παρακολούθηση με την ενεργοποίηση της βραδινής λήψης, σας προσφέρει τη δυνατότητα να γνωρίζετε οτιδήποτε συμβαίνει κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ παράλληλα η NC450 διαθέτει τη δυνατότητα αποστολής ενημερώσεων σε οποιαδήποτε mobile συσκευή σας. Επιπλέον, αξίζει να σημειώσουμε ότι διαθέτει built-in υποδοχή κάρτας microSD που υποστηρίζει μέχρι 32GB αποθήκευσης, δίνοντας σας τη δυνατότητα για περισσότερο χώρο.

Με τιμή στα 69.90 ευρώ (θα την βρείτε στα καταστήματα Κωτσόβολος), η NC450 πρόκειται για μία εξαιρετική budget-friendly πρόταση που είναι βέβαιο ότι θα σας χαρίζει maximum ασφάλεια στον προσωπικό σας χώρο και θα λειτουργήσει αποτρεπτικά για όσους έχουν βάλει στο μυαλό τους… κακόβουλες ενέργειες!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.