Ζήσε το Internet του αύριο, σήμερα στο WIND Fiber Home!

0

Το Internet του αύριο φέρνει σήμερα η WIND μέσω του ιδιόκτητου δικτύου της οπτικών ινών και σε προσκαλεί στο πιο high tech σπίτι, το WIND Fiber Home, να ζήσεις μια δυνατή εμπειρία με απίστευτες ταχύτητες. Το WIND Fiber Home ανοίγει μέσω Airbnb αρχές Δεκεμβρίου και είναι έτοιμο να υποδεχθεί όλους όσους θέλουν να δοκιμάσουν τις συναρπαστικές ταχύτητες που προσφέρουν οι οπτικές ίνες.

Δημοφιλείς Youtubers θα βρίσκονται κάθε βδομάδα στο σπίτι προκειμένου να ζήσουν παρέα με τους φίλους της τεχνολογίας τις απίστευτες ταχύτητες που προσφέρει το δίκτυο οπτικών ινών της WIND. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια διαφορετική φιλοξενία, σε ένα σπίτι παράλληλα εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, έξυπνες συσκευές από την Samsung και gadgets από την Xiaomi και την TP-Link. Όλα αυτά, στην καρδιά της Αθήνας, σε ένα υπερμοντέρνο loft, με μίνιμαλ αισθητική και έπιπλα κορυφαίας σχεδίασης από την Design Plaza.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο wind.gr και να κλείσουν άμεσα θέση μέσω της πλατφόρμας Airbnb εντελώς δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξουν το πεδίο «Επικοινωνία με τον οικοδεσπότη» και στη συνέχεια να στείλουν μήνυμα με την ημερομηνία και τον YouTuber που θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά. Συγκεκριμένα:

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017Vibrator και Ζ. Ρούμπο περιμένουν τους φίλους και φίλες στο σπίτι για να ανακαλύψουν παρέα τις απίστευτες δυνατότητες του WIND Fiber.

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017 η Katerinaop22 θα βρίσκεται στο σπίτι για το πιο hi-tech beauty vlog.

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 οι The Eaters μαγειρεύουν από την κουζίνα του WIND Fiber Home με εκπληκτικά gadgets.

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017 ο CaptainPanez περιμένει τους ενδιαφερόμενους στο πεδίο μάχης του online gaming.

Το πρόγραμμα επισκέψεων στο WIND Fiber Home θα ανανεώνεται και θα εμπλουτίζεται συνεχώς με θεματικές επισκέψεις, εκπλήξεις και οικοδεσπότες δημοφιλείς προσωπικότητες και αγαπημένους ΥouTubers.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.