5 πράγματα που έχουν γίνει ξανά τάση για την διακόσμηση του σπιτιού

0

Το διακοσμητικό κάρμα έχει ένα δόγμα και είναι ότι κάποια πράγματα, αργά ή γρήγορα, επανέρχονται δυναμικά. Αν θέλετε το σπίτι σας να έχει αυτό το ζεστό νοσταλγικό ύφος και ταυτόχρονα να είναι μοντέρνο και φρέσκο, μην χάσετε αυτές τις 5 τάσεις που επέστρεψαν για να μείνουν για καιρό.

Καλάθια και χειροτεχνία

Βάζουν αυτή την απαλή και φυσική πινελιά που μπορείτε να δείτε στα σπίτια του pinterest. Τα καλάθια από φυσικές φυτικές ίνες και άλλα διακοσμητικά αντικείμενα από μπαμπού, γρασίδι, λυγαριά, γιούτα κ.λπ. ταιριάζουν σε οποιαδήποτε γωνιά του σαλονιού, του μπάνιου ή του παιδικού δωματίου για να προσφέρουν λειτουργικότητα και αισθητική που υποστηρίζει την επιστροφή στις ρίζες και στο χειροποίητο.

Σκεύη και φυτά

Αυτό το μεγάλο γυάλινο ή πήλινο σκεύος, με στενό στόμιο και πολύ γλάστρα, που χρησιμοποιούνταν κυρίως για την αποθήκευση κρασιού, είναι ένα κομμάτι που δεν μπορεί να λείπει από τη σημερινή διακόσμηση. Μόνο του ή με λουλούδια, λειτουργώντας ως βάζο, έχει επιστρέψει από το παρελθόν για να δώσει ένα νεύμα στυλ στο σημερινό σπίτι. Αν το συνοδεύσετε με κάποια φυτά, το look θα είναι ολοκληρωμένο, αφού το πράσινο είναι πιο μοδάτο από ποτέ. Αυτό του να έχεις φυτά στο σαλόνι δεν είναι πια της γιαγιάς…

Η ομορφιά του μωσαϊκού

Αυτά τα πλακάκια με πολύχρωμα σχέδια έχουν ανερχόμενη αξία, και όχι μόνο σε επιβλητικά δάπεδα. Τώρα μπορούν να ληφθούν με κομμάτια κατασκευασμένα με πιο ανθεκτικές διαδικασίες και να τοποθετηθούν μικρά κομμάτια ως χαλιά στο πάτωμα ή ως επένδυση στον πίσω τοίχο ενός νιπτήρα, για παράδειγμα. Η vintage και πολύχρωμη εμφάνισή του δίνει τόση προσωπικότητα…

Το πλεκτό

Το μωσαϊκό δάπεδο, σε συνδυασμό με χαλιά από φυσικά υφάσματα, όπως γιούτα, και το άθροισμα των κομματιών tricot είναι σούπερ συνδυασμός. Αυτή η ένωση μεταδίδει την παράδοση και τον νεωτερισμό σε ίσα μέρη, όλα σε ήρεμους ουδέτερους τόνους. Πιάσε τις βελόνες πλεξίματος, γιατί η παχιά βελονιά είναι και πάλι στη μόδα.

Μεταλλικές λάμπες

Το industrial στυλ, σε μικρές πινελιές, διασώζεται από τον περασμένο αιώνα για να βάλει μια φρέσκια και προσωπική νότα σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού. Φυσικά, απαλύνεται από παστέλ τόνους, μαύρο ή χρυσό, που δίνουν το συν της λάμψης.

 

 

 

 

Share it!

Γράψε το δικό σου Σχόλιο!