Αυτή είναι μία καρέκλα που διπλώνει και γίνεται… ντεκόρ

0

Είναι χιλιάδες για να μην πούμε εκατομμύρια οι καρέκλες που διπλώνουν για να μας γλυτώνουν χώρο και να αποθηκεύονται εύκολα. Η Ollie είναι το μοναδικό σχέδιο που διπλώνει και γίνεται ένα με το… ντεκόρ!
Το studio RockPaperRobot έφτιαξε μία καρέκλα που όταν δεν χρησιμοποιείται μπορεί να δημιουργήσει εάν τοποθετηθεί δίπλα σε άλλες ένα οριζόντιο ξύλινο panel, μία κανονική πρόταση διακόσμησης που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

ollie-chair-3
Το σώμα της είναι αλουμινένιο και το κάθισμα και η πλάτη είναι φτιαγμένη από ξύλινες λωρίδες οι οποίες μάλιστα αφαιρούνται εύκολα εάν θέλεις να τις αντικαταστήσεις λόγω αισθητικής ή φθοράς. Μία πολύ ιδιαίτερη ιδέα που μάλλον σε προκαλεί να μην την… ανοίγεις αλλά να την έχεις καλύτερη κλειστή δίπλα σε άλλες. Μία καμπάνια της Ollie τρέχει αυτές τις μέρες στο Kickstarter και έχει ξεπεράσει κατά πολλοί το στόχο που είχε βγάλει για να προχωρήσει στην παραγωγή. Κοινώς η ιδέα ενθουσίασε τον κόσμο που δεν έχει πρόβλημα να δώσει τα 300 δολάρια που κοστίζει η καρέκλα αφού το πρωτότυπο design της τον ικανοποιεί απόλυτα!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.