Αυτή η πέργκολα με τις 6 (!) κούνιες είναι μία εντυπωσιακή DIY δουλειά!

0

Εάν δεν βγεις το καλοκαίρι στον κήπο, πότε θα βγεις; Και είναι ωραία και καλά τα απλά τραπεζάκια και οι παλιές σεζλονγκ για να χαλαρώσει κανείς το μεσημεράκι, αλλά εάν θέλεις να κάνεις κάτι πιο εντυπωσιακό και να το μοιράζεσαι μαζί με την παρέα, αυτή η υπέροχη πέργκολα που η Lauren Asworth και ο άντρας της την έφτιαξαν μόνοι τους μέσα σε δύο εβδομάδες, είναι αυτό που χρειάζεσαι!

1497280514-syn-ghk-1496780329-syn-del-1496254336-top-pergola-2-1
Στο Little White House Blog έχουν καταγράψει όλη τη διαδικασία που ακολούθησαν για να στήσουν αυτό το υπέροχο σκηνικό που θα ζήλευε κάθε αυλή. Λάκος με φωτιά για να ψήνονται τα καλούδια στα μπάρμπεκιου, έξι κούνιες για να χαλαρώνουν όλοι, εντυπωσιακή πέργκολα, και έχουν βάλει και πανί, εκεί στο παραλληλόγραμμο πλαίσιο για να κάνουν νυχτερινές προβολές ταινιών! Πόσο τέλειο είναι;

Τους κόστισε 2.300 δολάρια και μπορεί να παιδεύτηκαν λίγο μέχρι να το ετοιμάσουν, αλλά λένε πως εάν είσαι γνώστης και έχεις κάποια εμπειρία μπορείς να το φτιάξεις μέσα σ’ ένα Σαββατοκύριακο. Φυσικά μπορείς να καλύψεις το πάνω μέρος εάν θέλεις να προσθέσεις σκιά για να ξεκινάει το πάρτι από νωρίς το πρωί!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.