Απολαύστε πλύση και στέγνωμα με το πάτημα ενός κουμπιού και αποκτήστε ένα μοναδικό δώρο μέσα από τη νέα προωθητική ενέργεια της LG

0

Μια νέα προωθητική ενέργεια πραγματοποιεί η LG Electronics (LG) προσφέροντας στους καταναλωτές ένα μοναδικό δώρο. Συγκεκριμένα, με την αγορά κάθε LG πλυντηρίου-στεγνωτηρίου από την Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων, δίνεται ως δώρο ένα σετ μαξιλάρια ύπνου Guy Laroche.

Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG ξεχωρίζουν για την υψηλή τους απόδοση και την ευκολία που προσφέρουν, καθώς η πλύση και το στέγνωμα γίνονται απλώς, πατώντας ένα κουμπί. Παράλληλα είναι σημαντική η εξοικονόμηση χώρου, καθώς πρόκειται για δύο συσκευές σε μία. Ακόμη, είναι εξοπλισμένα με προηγμένα χαρακτηριστικά και λειτουργίες, όπως την τεχνολογία AI DD™, που παρέχει την βέλτιστη κίνηση πλύσης για την καλύτερη φροντίδα των ρούχων, μειώνοντας τις περιπτώσεις φθοράς τους. Έτσι, παρατείνεται η διάρκεια ζωής των αγαπημένων σας ρούχων.

Με την αγορά ενός LG πλυντηρίου-στεγνωτηρίου, δώρο ένα σετ μαξιλάρια ύπνου Guy Laroche

Επιπλέον, με τη δύναμη του ατμού Steam™+ και το Wrinkle Care που είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα μοντέλα, εξαλείφεται το 99,9%[1] των αλλεργιογόνων, όπως τα ακάρεα σκόνης που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες ή αναπνευστικά προβλήματα, ενώ ταυτόχρονα μειώνονται οι ζάρες κατά 30%[2] για γρηγορότερο και πιο εύκολο σιδέρωμα. Ακόμη, με το TurboWash™ 360°, τα LG πλυντήρια-στεγνωτήρια προσφέρουν ταχύτερο πλύσιμο σε μόλις 39 λεπτά, χωρίς να μειώνεται η απόδοση. Αυτό επιτυγχάνεται με τους πίδακες νερού και απορρυπαντικού που εκτοξεύονται σε τέσσερις διαφορετικές κατευθύνσεις για ακόμη πιο καθαρά ρούχα.

Ανακαλύψτε τα μοναδικά LG πλυντήρια-στεγνωτήρια στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.lg.com/gr/plyntirio-kai-stegnotirio.

[1] Ο κύκλος για την απομάκρυνση αλλεργιογόνων ουσιών πιστοποιήθηκε από τον BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) μειώνει έως και 99,9% τα αλλεργιογόνα όπως τα ακάρεα οικιακής σκόνης.

[2] Η δοκιμή έγινε από την Intertek τον Δεκέμβριο του 2018, με βάση το πρότυπο AATCC. Κύκλος βαμβακερών στην επιλογή «Φροντίδα για Ζάρες» (3 πουκάμισα) σε σύγκριση με τον κύκλο βαμβακερών χωρίς καμία επιλογή. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον. Η «Φροντίδα για Ζάρες» είναι διαθέσιμη σε 6 κύκλους.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.