Αυστηρά για πρωτοετείς! Που θα βρεις τα πάντα για το φοιτητικό σπίτι

0

Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή δεν ετοιμάζονται μόνο οι μαθητές για την επιστροφή στα θρανία. Σύντομα οι πρωτοετείς φοιτητές θα πραγματοποιήσουν ένα από τα σημαντικότερα ξεκινήματα της ζωής τους και θα πάρουν το «δρόμο» προς την σταδιακή ανεξαρτησία! Η εγγραφή στη σχολή και οι δηλώσεις μαθημάτων δεν είναι τα μόνα θέματα που απασχολούν τους φοιτητές!

Η αναζήτηση του κατάλληλου σπιτιού

Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για γονείς και υποψήφιους σπουδαστές είναι η αναζήτηση σπιτιού. Ειδικά στην περίπτωση που η σχολή δε βρίσκεται στην πόλη καταγωγής του υποψήφιου, το ψάξιμο θα χρειαστεί χρόνο και ενέργεια. Ακόμα κι όταν βρεθεί όμως ο κατάλληλος χώρος, θα πρέπει να διαμορθωθεί σωστά, ώστε να αποτελέσει ένα όμορφο και αρμονικό «καταφύγιο». Ευτυχώς σε αυτή την περίπτωση, έχουμε βοήθεια!

Τα πάντα για το φοιτητικό σπίτι στα Praktiker

Γνωρίζοντας τη Νέα Συλλογή Praktiker 2021, διαπιστώνουμε ότι κάθε αλλαγή είναι εφικτή. Το σπίτι μας εμπνέει για νέα ξεκινήματα, είτε πρόκειται για μαθητικό ή φοιτητικό δωμάτιο, είτε για φοιτητικό σπίτι. Μάλιστα, όποιο και αν είναι το στυλ διακόσμησης που μας «κλείνει το μάτι», μοντέρνο, βιομηχανικό, διαχρονικά κλασικό, η Praktiker έχει επιμεληθεί προτάσεις επίπλων, διακοσμητικών και tips για να το υιοθετήσουμε σε κάθε χώρο μας.

Άλλωστε, σε ένα σπίτι με αρμονικό στυλ, η απόλαυση του πρώτου πρωινού καφέ στην κουζίνα αποκτά επιπλέον φινέτσα με τραπέζια και υπέροχες καρέκλες, σε ό,τι υφάσματα ή χρωματική παλέτα μπορεί κανείς να σκεφτεί. Οι βραδιές μας μετατρέπονται σε στιγμές χαράς αλλά και… άνεσης με αγαπημένα πρόσωπα στο σαλόνι, με αναπαυτικούς καναπέδες και πολυθρόνες στα χρώματα-τάσεις της νέας σεζόν, όπως βαθύ μπλε, μπεζ της άμμου, μαύρο-γκρι, σάπιο μήλο, πάντα σε συνδυασμό με πράσινες νότες, καθώς και διακοσμητικά που κάνουν τη διαφορά!

Η επιστροφή στα θρανία ή τη δουλειά γίνεται πιο εύκολη με γραφεία-καρέκλες, βιβλιοθήκες και φωτιστικά που απογειώνουν την παραγωγικότητά μας. Τα φαγητά συντροφιά με τους αγαπημένους φίλους και την οικογένεια, γίνονται πιο ευχάριστα από ποτέ με μοντέρνες τραπεζαρίες και σερβίτσια! Αλλά και με τη μεγάλη ποικιλία σε κρεβάτια καθώς και την ανανεωμένη σειρά στρωμάτων Zenius, τα όνειρα παίρνουν χρώμα και μας προετοιμάζουν για γεμάτες ζωντάνια στιγμές στην κρεβατοκάμαρα! Ενώ, και ό,τι άλλο χρειάζεται το σπίτι για να ανανεωθεί, από λευκά είδη, είδη μπάνιου & κουζίνας και ηλεκτρικές συσκευές, βρίσκεται στα καταστήματα Praktiker.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.