D-Link DCS-8627LH Outdoor IP Camera: «Home Security από… άλλο πλανήτη»!

0

Το σπίτι μας είναι ο ζωτικός μας χώρος, για αυτό και η ασφάλεια του δεν μπορεί παρά να αποτελεί πρωταρχική μέριμνα όλων μας. Η D-Link, η γνωστή εταιρεία υψηλής τεχνολογίας που έχει αφήσει τη δική της ξεχωριστή σφραγίδα στον τομέα του Home Security (και σε πολλούς ακόμη τομείς της τεχνολογίας) αφουγκράζεται την ανάγκη όλων μας για να έχουμε πάντοτε το maximum επίπεδο ασφάλειας στον προσωπικό μας χώρο. Για αυτό και σχεδίασε την DCS-8627LH, μια εξελιγμένη IP Outdoor camera, η οποία ενσωματώνει state-of-the art τεχνητή νοημοσύνη, προσφέροντας μια σειρά από λειτουργίες που λειτουργούν με τρόπο… «αποτρεπτικό» για τους επίδοξους εισβολείς και παράλληλα σας βοηθούν στο να έχετε το κεφάλι σας… ήσυχο!

H DCS-8627LH δημιουργήθηκε για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο κάθε ώρα και στιγμή. Διαθέτει ευρυγώνιο φακό 150°, δυνατότητα που μεταφράζεται σε καλύτερη εποπτεία του περιβάλλοντος χώρου. Επιπλέον, δύναται να καταγράψει σε ανάλυση Full HD 1080p με κίνηση στα 30fps, προσφέροντας έτσι πεντακάθαρες και ευκρινείς εικόνες. Όμως, το μεγάλο ατού της Outdoor IP Camera της D-Link είναι η ενσωμάτωση ενός προβολέα (που παράγει έντονο φως με επίπεδα φωτεινότητας στα 400 lumens), ο οποίος σας επιτρέπει να παρακολουθείτε εύκολα κάθε γωνιά του σπιτιού και τη νύχτα. Στο καλύτερο μάλιστα αποτέλεσμα συμβάλλει και η δυνατότητα παρακολούθησης και καταγραφής, μέσω έγχρωμης λειτουργίας νυχτερινής όρασης.

Παράλληλα, ο ενσωματωμένος προβολέας συνδυάζεται και με έναν εξελιγμένο αισθητήρα ανίχνευσης κίνησης («βλέπει» μέχρι και 7 μετρά), ο οποίος μόλις αντιληφθεί την παραμικρή κίνηση εντός του πεδίου της κάμερας, τότε αμέσως «φωτίζει» την περιοχή, αποτρέποντας ακόμη και τους πιο… «θαρραλέους». O συγκεκριμένος αισθητήρας είναι τεχνολογίας Passive Infrared (PIR), ο οποίος ενισχύει την ακρίβεια κίνησης και μειώνει σε μεγάλο βαθμό τις περιπτώσεις ψευδών συναγερμών. Όταν δε μάλιστα η κάμερα της D-Link αντιληφθεί τον οποιονδήποτε «κίνδυνο», τότε ενεργοποιείται μια σειρήνα που ο ήχος της «πιάνει» τα 100 dB, ενώ επιπλέον μπορείτε ακόμη και να «μιλήσετε» και να ακούσετε τον εκάστοτε επισκέπτη,  κάνοντας χρήση του ισχυρού μικρόφωνου και ηχείου που φέρει η συσκευή (2 way audio).

Φυσικά, η μεγάλη της διαφορά σε σύγκριση με τις υπόλοιπες IP κάμερες ασφαλείας που κυκλοφορούν στην αγορά έχει να κάνει με τις Α.Ι.-based λειτουργίες της, καθώς η IP Camera της D-Link είναι πραγματικά «έξυπνη». Και αυτό γιατί οι εξελιγμένοι της αλγόριθμοι της την βοηθούν στο να ανιχνεύσει και να «καταλάβει» ένα πρόσωπο, σε σύγκριση με άλλα κινούμενα αντικείμενα. Ακόμη και όταν βρίσκεστε χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι σας, η λειτουργία ανίχνευσης προσώπου μπορεί να σας ειδοποιήσει για το άτομο που εισήλθε στο χώρο του σπιτιού σας. Επιπλέον, είναι μια από τις ελάχιστες IP Security Home Cameras που διαθέτουν ανίχνευση σπασίματος γυαλιού. Σε περίπτωση θραύσης, η κάμερα σας ενημερώνει αυτόματα και έτσι εσείς μπορείτε να θέσετε σε άμεση λειτουργία τον συναγερμό. Και επειδή στην smart IP camera της D-Link «αρέσει» η επικοινωνία, η πρόταση της D-Link διαθέτει και δυνατότητα φωνητικού ελέγχου μέσω Amazon Alexa και Google Assistant. 

Φυσικά, όπως κάθε σύγχρονη και εξελιγμένη IP camera που σέβεται τον εαυτό της, έτσι και η D-Link DCS-8627LH σας επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο και την απομακρυσμένη πρόσβαση σε αυτή από οποιοδήποτε σημείο κι εάν βρίσκεστε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε την δωρεάν εφαρμογή mydlink™ και έτσι να αποκτήσετε τον απόλυτο έλεγχο είτε βρίσκεστε από το γραφείο σας, είτε από την άνεση και τη ζεστασιά του σπιτιού σας. Αξίζει να σημειωθεί ότι με μια συνδρομή στο cloud της mydlink μπορείτε να έχετε 24ωρη δωρεάν καταγραφή γεγονότων στο Cloud της D-Link. Σε περίπτωση βέβαια που ανήκετε στους πιο… «παραδοσιακούς», η  D-Link DCS-8627LH σας δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύετε τις εγγραφές της και σε microSD card.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η D-Link έχει ποντάρει σημαντικά και στον τομέα της ανθεκτικότητας της D-Link DCS-8627LH, καθώς είναι σχεδιασμένη για να αντέχει όλες τις εποχές του χρόνου. Διαθέτοντας περίβλημα με πιστοποίηση IP65 μπορεί να αντέξει τόσο στην σκόνη, στην υγρασία και στη βροχή, ενώ λειτουργεί απρόσκοπτα σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από τους -25°C (το χειμώνα) μέχρι τους  45°C το καλοκαίρι.

Εξελιγμένη, «Smart» και σούπερ ανθεκτική, το μόνο σίγουρο είναι ότι από τη στιγμή που θα εγκαταστήσετε την D-Link DCS-8627LH δεν θα υπάρξει στιγμή που να μην αισθάνεστε ασφαλείς… Την εκπληκτική αυτή Home Security IP κάμερα μπορείτε να την βρείτε σε σούπερ προνομιακή τιμή στα 121.90€ (η τιμή είναι σε προσφορά και ισχύει έως και τις 28/2, μέχρι τέλους της περιόδου των εκπτώσεων). 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.