Δες το πανέμορφο σπίτι του Mel Gibson στην Κόστα Ρίκα

0
Ο Mel Gibson είναι ένας από τους super star του Hollywood με την μεγαλύτερη ακίνητη περιουσία και κάπως έτσι σκέφτηκε πως δεν θα του λείψει ιδιαίτερα το… παλάτι που έχει στην Κόστα Ρίκα! Τιμή εκκίνησης; Τα 30 εκατομμύρια δολάρια!

Ο 61χρονος Αμερικανός star διατηρεί στην ζούγκλα της Κόστα Ρίκα τρεις βίλες τις οποίες έθεσε προς πώληση. Η μεγαλύτερη, η Casa Guanacaste, διαθέτει επτά κρεβατοκάμαρες και οκτώ μπάνια ενώ οι δυο μικρότερες, Casa Barrigona και Casa Dorada, διαθέτουν από δυο κρεβατοκάμαρες και τρία μπάνια. Μαζί με αυτά πωλείται και ένα σπιτάκι από το Μπαλί, το οποίο έφτασε την Ινδονησία!

Η αρχική τιμή του συγκροτήματος το 2010 ήταν στα 35 εκατομμύρια δολάρια, ωστόσο (ένεκα και της οικονομικής κρίσης), ο Gibson ζητάει πλέον 30 εκατομμύρια δολάρια. Η απόφαση για την πώληση των κατοικιών, ήρθε αμέσως μετά το επεισοδιακό διαζύγιο του με την Oksana Grirgorieva το οποίο προκάλεσε οικονομικά προβλήματα στον γνωστό ηθοποιό. Tην δημοπράτηση του συγκροτήματος έχει αναλάβει ο γνωστός οίκος Christie’s.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.