Δες την απίστευτη σκάλα που έφτιαξε μία μητέρα για την κόρη της

0

Pippa Branham μετακόμισε με τον άντρα της και τη μικρή της κόρη στο Λίβερπουλ και αφού ήταν το πρώτο σπίτι που αγόραζαν, αποφάσισε να δώσει σ’ αυτό ένα πιο προσωπικό χρώμα και ύφος. Ψάχνοντας αμέτρητα projects στο Pinterest, είδε μία εικόνα που έδειχνε τη σκάλα να έχει βαφτεί έτσι ώστε να θυμίζει μία στοίβα βιβλίων. Την ερωτεύτηκε και ξεκίνησε αμέσως να σχεδιάζει τον τρόπο που θα το έκανε κι εκείνη!
Πήγε αγόρασε μπογιά και αφού έβαψε μαύρα τα σκαλοπάτια, μετά ζωγραφίσε από πάνω τις λεπτομέρειες, κάνοντάς τα να μοιάζουν με τη ράχη βιβλίων. Μαζί με τον άντρα της διάλεξαν 13 από τα αγαπημένα τους μυθιστορήματα για να τα διακοσμήσουν. Από το The Lord of the Rings και το A Game of Thrones μέχρι το Alice’s Adventures in Wonderland και το Moby Dick, διάσημα βιβλία πλέον κοσμούν τη σκάλα του σπιτιού τους! Η υπέροχη αυτή DIY ιδέα της κόστισε μόλις 27 δολάρια!
Μπορείτε να δείτε πόσο πλατύ είναι το χαμόγελο της κόρης τους, που σίγουρα μεγαλώνοντας θα αποκτήσει κι αυτή την ίδια μεγάλη αγάπη για το διάβασμα. Η σκάλα θα της δώσει ένα επιπλέον κίνητρο!

H σκάλα πριν…

BookStaircase5
Και η σκάλα μετά…

BookStaircase1 BookStaircase8 pippabranham1

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.