Δείτε πως ένας αχυρώνας έγινε ένα ρουστίκ όνειρο

0

Κάποτε ήταν αχυρώνας (barn), τώρα είναι το «barndominium». Εκεί στην περιοχή Lacy Lakeview του Τέξας, υπάρχει πλέον ένα από πιο εντυπωσιακά παραδείγματα του πως η σύγχρονη αρχιτεκτονική μπορεί να δώσει σε μία πρώην αποθήκη μοναδικό ρουστίκ ύφος.
Τα 250 τετραγωνικά του «barndominium» είναι πλέον προς πώληση και κάτι μας λέει πως δεν θα αργήσει καθόλου να πουληθεί. Οι Chip και Joanna Gaines (aka Magnolia) είναι οι υπεύθυνοι γι’ αυτή την απίθανη μεταμόρφωση, εκείνοι που έφτιαξαν μέσα σ’ αυτόν τον αχυρώνα, πέντε κρεβατοκάμαρες, δύο μπάνια και μοναδικούς χώρους που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 15 καλεσμένους. Γνωστό και ως Meek house, το σπίτι μοιάζει να έχει βγει από σελίδες περιοδικού.
Φυσικά το ρουστίκ design είναι απαράμιλλο. Κάθε λεπτομέρεια, κάθε έπιπλο, κάθε πίνακας, κάθε φωτιστικό, είναι να τα χαζεύεις με τις ώρες. Ειδικά η κουζίνα και η τραπεζαρία μας έκλεψαν την καρδιά!

barndominium-32 barndominium-33 barndominium-34barndomonian-2 barndomonian-3 barndomonian-4 barndomonian-5 barndomonian-7 barndomonian-10 barndomonian-12 barndomonian-15 barndomonian-16 barndomonian-17

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.