Ένα ζευγάρι πέρασε 24 χρόνια φτιάχνοντας ένα πλωτό σπίτι!

0

Πριν από δύο δεκαετίες και βάλε οι Catherine King και Wayne Adams κατέληξαν στο συμπέρασμα πως δεν θα μπορέσουν ποτέ να αποκτήσουν τη δική της κατοικία αφού χρειάζονταν πολλά χρήματα για κάτι τέτοιο. Έτσι αποφάσισαν να κάνουν πράξη κάτι εντελώς διαφορετικό, να δοκιμάσουν μία πραγματική πρόκληση. Να φτιάξουν το δικό τους σπίτι που παράλληλα θα είναι και νησί!

freedom-2
Το ιδανικό μέρος για να χτίσουν το σπίτι των ονείρων τους ήταν το Vancourer Island, ένας επίγειος παράδεισος που απέχει 45 λεπτά από την πλησιέστερη πόλη του Καναδά. Ήταν μία σκληρή δοκιμασία που κράτησε πάνω από 24 χρόνια, αλλά παράλληλα αποτέλεσε μία δουλειά που έγινε με πολύ αγάπη. Το τελικό αποτέλεσμα του «Freedom Cove» ήταν η μεγαλύτερη ανταμοιβή τους!

freedom-3
Το νησί/σπίτι διαθέτει 4 θερμοκήπια, μία κουζίνα, μία αίθουσα τέχνης, ένα φάρο (!) μέχρι και μία πίστα χορού! Τα 12 κομμάτια που ενώνονται για να συνθέσουν το «νησί», ζυγίζουν περίπου 500 τόνους, φτιάχτηκαν όλα με μόνο ένα σφυρί και ένα πριόνι χωρίς τη βοήθεια κανενός άλλου ηλεκτρικού εργαλείου!

freedom-4
freedom-1
Στο video που ακολουθεί θα δείτε την ιστορία αυτού του μοναδικού project, ένα απόλυτα βιώσιμο «φρούριο» που για το παραπάνω ζευγάρι αποτελεί το σπίτι των ονείρων του.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.