Έπιπλο Design Ανδριόλας: Εδώ όπου το υψηλό design συναντά την απόλυτη λειτουργικότητα, από το 1970! 

0

Όταν θέλουμε να κάνουμε αλλαγές στην επίπλωση του σπιτιού και ψάχνουμε ποιότητα και άριστο design στην καλύτερη τιμή, το μυαλό μας πηγαίνει κατευθείαν στο Έπιπλο Design Ανδριόλας. Έπιπλα εξαιρετικής ποιότητας, ελληνικής κατασκευής που καλύπτουν όλα τα γούστα μέσα από πληθώρα ξεχωριστών επιλογών. 

 Το Έπιπλο Design Ανδριόλας στα Ψαχνά Ευβοίας εδώ και σχεδόν 5 δεκαετίες διακοσμεί σπίτια, προμηθεύει ξενοδοχεία, εξοπλίζει γραφεία και ανανεώνει πλήρως τον χώρο σας. 

Έπιπλο Design Ανδριόλας

Εγγυάται την υψηλότερη ποιότητα με αξιόπιστους συνεργάτες από τα καλύτερα ελληνικά εργοστάσια κατασκευής. Αναλαμβάνει και ειδικές παραγγελίες στις επιθυμητές διαστάσεις με πανελλαδικές αποστολές και δωρεάν μεταφορικά εντός Εύβοιας. 

 

Τον Μάρτιο του 2005 μετά από μία μακρόχρονη επιτυχή πορεία επιβραβευμένη από τους πελάτες της, η εταιρεία «Έπιπλο Design Ανδριόλας» πέρασε σε μία νέα εποχή ανοίγοντας την δεύτερη εκθεσή της, έκτασης πλέον των 500 τμ., εκθέτοντας έπιπλα κλασικά και μοντέρνα από τις γνωστότερες και μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρίες ανταποκρινόμενο στις υψηλές απαιτήσεις των πελατών του.

Η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες μελέτες επίπλωσης και διακόσμησης, που υπηρετούν την αρμονία του χώρου και το λειτουργικό design. Μια μεγάλη ποικιλία απο έπιπλα σαλονιού, καναπέδες, κρεβατοκάμαρες, τραπεζαρίες, καρέκλες, τραπεζάκια, πολυθρόνες, μπουφέδες, παιδικά έπιπλα και μικροέπιπλα, σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε! 

 

Επιλέξτε έπιπλα από πλούσιες συλλογές, απαράμιλλης ποιότητας σε καταπληκτικές τιμές. Το εξειδικευμένο προσωπικό της επιχείρησης εγγυάται την άμεση και φιλική εξυπηρέτησή σας.

 

ΕΠΙΠΛΟ ΑΝΔΡΙΟΛΑΣ DESIGN • Σταθερή αξία στον χώρο της εμπορίας επίπλων.

Έπιπλο Design Ανδριόλας

Κριεζώτου 18 Ψαχνά Ευβοίας και στο www.epiplodesignandriolas.com

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.