Επιστροφή στα θρανία με τη SANITAS!

0

H SANITAS, η Νο1 μάρκα προϊόντων οικιακής χρήσης, η εταιρία που φροντίζει καθημερινά το σπίτι μας με φιλοσοφία βασισμένη στην ποιότητα και την πρωτοπορία, επιστρέφει και αυτή στα θρανία με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς!

Την ίδια ώρα που οι γονείς, και ακόμα περισσότερο τα παιδιά, αναπολούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και προσπαθούν να ενταχθούν στους νέους, απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας, η SANITAS επιστρέφει και φέτος γεμάτη δημιουργικότητα και όρεξη να προετοιμάσει το «έδαφος» για μια πιο εύκολη μετάβαση στην πραγματικότητα.

Ξεκινώντας τις ενέργειές της με πολλές εκπλήξεις, η SANITAS συνεργάζεται με την mom blogger Ολίβια Γαβρίλη και διοργανώνει μοναδικούς διαγωνισμούς με άκρως “Back to School διάθεση, που κανένας μας δεν θα θέλει να χάσει. Η γνωστή mom blogger, επιλέγει ανάμεσα στη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων της SANITAS, εκείνα που είναι απαραίτητα για την επιστροφή των μικρών μας φίλων στα θρανία, μπαίνοντας για τα καλά στο κλίμα της περιόδου.  Έτσι, με τον ίδιο τρόπο που «ντύνουμε» τα βιβλία τους, θα «ντύσουμε» και το κολατσιό τους με τις σακούλες τροφίμων πρωτοποριακού αεροστεγούς συστήματος Slide&Lock της SANITAS και έτσι όπως «κλείνουμε» τις κασετίνες τους, θα «κλείσουμε» και τα snacks τους στα εύχρηστα και ανθεκτικά σκεύη τροφίμων υψηλής στεγανότητας της SANITAS και στις χάρτινες σακούλες τροφίμων Green Line.

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά από τη SANITAS!

Η SANITAS

Δεν υπάρχει ελληνικό νοικοκυριό που να μην φιλοξενεί στα συρτάρια του τουλάχιστον ένα προϊόν με το όνομα SANITAS! Εδώ και πενήντα χρόνια οι άνθρωποι που στελεχώνουν την ομάδα της SANITAS ερευνούν και καινοτομούν για την Ελληνίδα νοικοκυρά, δημιουργώντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων για την φροντίδα της κουζίνας και όχι μόνο. Αλουμινόχαρτο, σακούλες απορριμμάτων και εργαλεία καθαρισμού είναι λίγα μόνο από τα προϊόντα SANITAS που κυκλοφορούν σε κάθε κουζίνα. Δεν είναι τυχαίο ότι η μάρκα έχει καθιερωθεί στην καρδιά των Ελλήνων με το motto:  «SANITAS-SANITAS Διπλή Εγγύηση».

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.