Έξυπνες λύσεις για ενεργειακά απoδοτικό σπίτι από την LG

0

Οι ολοκληρωμένες λύσεις οικιακού κλιματισμού και θέρμανσης του επαγγελματικού τμήματος Business Solutionsτης LG Electronics έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν ισχυρή, ενεργειακή απόδοση. Παρέχουν ψύξη, θέρμανση και παράγουν ζεστό νερό χρήσης, συμβάλλοντας σημαντικά στην εξοικονόμηση ενέργειας και εξασφαλίζοντας ιδανική θερμοκρασία σε κάθε κτίριο.

Ισχυρές επιδόσεις και έλεγχος σε όλο το σπίτι με τις λύσεις οικιακού κλιματισμού της LG

Για παράδειγμα, η αντλία θερμότητας THERMAV μπορεί να αποτελέσει ιδανική λύση για μία κατοικία αφού η αποδοτικότητά της είναι έως και 4 φορές μεγαλύτερη από αυτή ενός λέβητα. Αξίζει να σημειωθεί ότι όσο πιο συχνά χρησιμοποιείται το THERMAV, τόσο μεγαλύτερη εξοικονόμηση επιτυγχάνεται. Ακόμη, η θερμότητα που αποδίδει η μονάδα, προέρχεται κατά 75% από την απορρόφηση θερμότητας από τον εξωτερικό αέρα και κατά 25% από την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, μειώνοντας σημαντικά την εκπομπή CO2, σε σύγκριση με τους λέβητες πετρελαίου ή αερίου.

Ακόμη, οι επιτοίχιες μονάδες οικιακού κλιματισμού της LG, παρέχουν ισχυρή εποχική ενεργειακή απόδοση σε συνδυασμό με τις εξωτερικές μονάδες Standard Inverter.Η επαναστατική τεχνολογία Inverter της LG προσφέρει ισχυρή απόδοση, ενώ ελαχιστοποιεί την κατανάλωση ενέργειας. Η τοποθέτηση ενός κλιματιστικού στο υπνοδωμάτιο μπορεί να προσφέρει όχι μόνο μειωμένα ενεργειακά κόστη, αλλά και ένα άνετο περιβάλλον, αφού εξισορροπεί αυτόματα την θερμοκρασία και την υγρασία του χώρου.

Επιπλέον, τα νέα μοντέλαLG Multi V S με μονό ανεμιστήρα περιλαμβάνουν την τεχνολογία και την απόδοση των μοντέλων με 2 ανεμιστήρες, ενώ ξεχωρίζουν για τον σχεδιασμό τους, χάρη στο μικρό μέγεθος και το ελάχιστο βάρος τους και την εύκολη εγκατάστασή τους. Παράλληλα, παρέχουν ισχυρή απόδοση με χαμηλό κόστος λειτουργίας με το ψυκτικό μέσο R32 που έχει μειωμένο GWP και μειωμένη απαιτούμενη ποσότητα φόρτισης σε σχέση με προηγούμενα ψυκτικά μέσα.

Τα προϊόντα οικιακού κλιματισμού και θέρμανσης της LG, προσφέρουν δυνατότητα παρακολούθησης της ενεργειακής χρήσης, συνδυάζοντας ανανεώσιμες λύσεις ενέργειας με αποτελεσματική θέρμανση και παροχή ζεστού νερού. Οι χρήστες απολαμβάνουν εξαιρετική ευκολία στη διαχείριση των συσκευών τους οποιαδήποτε στιγμή, απ’ όπου κι αν βρίσκονται, μέσα από την εφαρμογή LGThinQ,χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό αναλυτικών στοιχείων, αισθητήρων και δεδομένων χρήσης.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.