Φωτιστικό γραφείου με τροφοδοσία USB και πλήκτρο αφής

0

Πάντα είναι χρήσιμο ένα φωτιστικό γραφείου. Αν μάλιστα είναι και ευέλικτο, όπως η συσκευή που σας παρουσιάζουμε τότε οι χρήσεις πολλαπλασιάζονται!

Θα αποδειχθεί πολύτιμο στο διάβασμα και γενικά σε εργασίες που απαιτούν πολύ καλό φωτισμό (ηλεκτρονικά, κοσμήματα, οργάνωση γραμματοσήμων & συλλογών κ.α.). Παράλληλα μπορεί να λειτουργήσει ως ανεξάρτητη πηγή φωτισμού, πορτατίφ, ενώ μπορεί να γίνει μόνιμος σύντροφος του υπολογιστή σας χάρη στη USB τροφοδοσία.

Ακόμα καλύτερο όμως είναι το γεγονός ότι μπορείτε να πάρετε το φωτιστικό οπουδήποτε μαζί σας. Ο βραχίονας του αποτελείται από ένα ελαστικό υλικό που κάμπτεται και διπλώνει για να μεταφέρεται εύκολα.

Έτσι, μπορεί να φωτίσει ακριβώς το σημείο που θέλετε, αλλά και να τακτοποιηθεί με πιο ασφαλή τρόπο προκειμένου να το πακετάρετε στα ταξίδια σας, χωρίς να ανησυχείτε μήπως υποστεί φθορά.
Δείτε το video για να καταλάβετε πόσο χρήσιμο και ευέλικτο είναι!

Το φωτισμό αναλαμβάνει μία μικρή μπάρα από 14 πανίσχυρα LED, τα οποία προστατεύονται από ένα ημιδιάφανο υλικό το οποίο μπορεί να αφαιρεθεί προσθέτοντας φως αλλά.. αφαιρώντας λίγο από το high tech design.

Στο κέντρο της βάσης θα βρείτε ένα πλήκτρο αφής, που απλά αγγίζοντας το, ενεργοποιείτε τον φωτισμό, ενώ πατώντας το διαδοχικά επιλέγετε μία από τις 3 σκάλες έντασης, κατάλληλες για κάθε περίσταση!

Η τροφοδοσία της συσκευής πραγματοποιείται από 4 μπαταρίες ΑΑΑ, και εναλλακτικά μέσω θύρας USB, σε υπολογιστή, φορτιστή ή ακόμα και από powerbank (π.χ. για τα ταξίδια σας).

Στην ουσία πρόκειται για ένα φορητό φωτιστικό με πολύ όμορφο design που προσφέρεται σε smart τιμή μόνο 7,80€ !!!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 7,80€ κάνοντας κλικ εδώ

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.