Η KRAFT Paints φωτίζει με χρώμα το δωμάτιο κάθε μαθητή

0

Η KRAFT Paints, για ακόμα μια χρονιά, είναι ο απόλυτος σύμμαχος των μαθητών για την επιστροφή τους στα θρανία. Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς είναι η κατάλληλη περίοδος για την αναβάθμιση του δωματίου, ενός χώρου όπου τα παιδιά μελετούν και περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους, καθώς έχει διαπιστωθεί πως η χρωματική παλέτα στο παιδικό ή εφηβικό δωμάτιο έχει τη δύναμη να βελτιώσει σε σημαντικό βαθμό την απόδοση στο διάβασμα και την ψυχολογία τους.

Η KRAFT Paints, ο απόλυτος γνώστης του χρώματος, προτείνει μια ενδιαφέρουσα παλέτα η οποία μπορεί να εμπνεύσει τους μικρούς και μεγάλους μαθητές, χαρίζοντας έναν όμορφο χώρο τόσο για τη συγκέντρωσή τους στην ώρα της μελέτης, αλλά και για την ώρα του παιχνιδιού. Στην πληθώρα των επιλογών, ξεχωρίζουν οι αποχρώσεις της παλέτας KRAFT Inspired Collection, με πάνω από 1.700 αποχρώσεις όπως η πράσινη απόχρωση KR1528 Irish Hills, του χρώματος που παραπέμπει απευθείας στη φύση, εμπνέει την παύση, τη βαθιά αναπνοή και την περισυλλογή.

Από την άλλη, το κίτρινο, το χρώμα του φωτός, της ενέργειας και της αισιοδοξίας, όπως το KR1150 Perky Tint, βοηθάει στη συγκέντρωση και θεωρείται ιδανικό για πνευματική εργασία. Αντίστοιχα το κόκκινο, με δυναμικές αποχρώσεις σαν την KR1263 Firehouse, αυξάνει τη συγκέντρωση και τη συσσώρευση γνώσεων με αποτέλεσμα καλύτερες επιδόσεις στις εξετάσεις. Ωστόσο, καλό είναι οι συγκεκριμένες αποχρώσεις να χρησιμοποιούνται σε έναν τοίχο ή σε διακοσμητικά αντικείμενα, ώστε να μην κουράζουν το μάτι.

Το μπλε αποτελεί το κατ’ εξοχήν χρώμα για χώρους μελέτης και συνδυάζεται υπέροχα με άλλες παστέλ αποχρώσεις, δημιουργώντας μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Μια ήσυχη απόχρωση όπως η KR2198 Splash, βοηθάει στην απελευθέρωση της έντασης και του άγχους πριν τις εξετάσεις. Τέλος, τα offwhites και τα ουδέτερα χρώματα, όπως το CG530 Karpo, είναι πάντα μία ασφαλής επιλογή και απολύτως ευνοϊκή για χώρους μελέτης.

Για τη νέα σχολική χρονιά, η KRAFT Paints έχει δημιουργήσει μια ειδική φόρμα στην ιστοσελίδα της, όπου κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να στείλει τις ερωτήσεις του σχετικά με το χρώμα ή τα υλικά που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει, ενώ έχει τη δυνατότητα να στείλει φωτογραφίες από το μαθητικό δωμάτιο και να λάβει τις καλύτερες συμβουλές για έναν άνετο, χαλαρό και γεμάτο έμπνευση χώρο.

Οι Color Experts της KRAFT Paints είναι εδώ να λάβουν το μήνυμά σας μέσω της ειδικής φόρμας για να προσφέρουν δωρεάν τις συμβουλές τους για την ανανέωση στη νέα εποχή και τη δημιουργία ενός ζεστού και εμπνευσμένου χώρου!

Share it!

Γράψε το δικό σου Σχόλιο!