Η LEROY MERLIN ζεσταίνει την Κιβωτό του Κόσμου στη Πωγωνιανή, στην Ηπειρο!

0

Με δύο σημαντικές δράσεις η LEROY MERLIN στηρίζει την «Κιβωτό του Κόσμου», την πολύτιμη αυτή κοιτίδα προστασίας, φιλοξενίας και διαβίωσης παιδιών σε ανάγκη. Η αρχή έγινε με τον εξοπλισμό συσκευών θέρμανσης στην Πωγωνιανή Ιωαννίνων, όπου η Κιβωτός του Κόσμου διατηρεί ξενώνα μόλις εννιακόσια πενήντα μέτρα από τα Ελληνοαλβανικά σύνορα. Ο πατέρας Αντώνιος με αφορμή την εγκατάλειψη και την ερήμωση που έχει δεχθεί ο τόπος, σε συνδυασμό με την ανάγκη για δημιουργία ενός Κέντρου Παιδικής Προστασίας στην Ήπειρο, έλαβε την πρωτοβουλία να δημιουργήσει το πρώτο παράρτημα της Κιβωτού του Κόσμου, στο τελευταίο άκρο της Ελλάδος, στην Πωγωνιανή της Ηπείρου. Το Σπίτι της Κιβωτού του Κόσμου στην Ήπειρο δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να έχουν μία αξιοπρεπή διαβίωση αλλά ταυτόχρονα τους προσφέρει εκπαίδευση  σε τομείς του πρωτογενούς αγροτικού τομέα.

Η LEROY MERLIN κατανοώντας τις ανάγκες του συγκεκριμένου χώρου και θέλοντας πάντα να στηρίζει τα παιδιά και τις ευπαθείς ομάδες, προσέφερε όλες τις απαραίτητες συσκευές θέρμανσης ώστε τα παιδιά να ζουν σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο. Συνεπής όμως στην στήριξή της στην Κιβωτό του Κόσμου, η LEROY MERLIN προσέφερε και φωτιστικά για το νέο σπίτι της Κιβωτού στην Καλαμάτα. Το παράρτημα της ανθρωπιστικής οργάνωσης θα λειτουργήσει στο κτήμα «Κώστα Καρέλια» στα Γιαννιτσάνικα, δωρεά της συζύγου και της κόρης του.

Η ομάδα της LEROY MERLIN είχε τη χαρά να συναντήσει τον Πατέρα Αντώνιο στο σπίτι της Κιβωτού στην Αθήνα και να μιλήσει με τα παιδιά που ήταν εκεί. Όπως ανέφερε ο Πατέρας Αντώνιος: «Ευχαριστούμε πολύ τη LEROY MERLIN για την τόσο σημαντική προσφορά της στη μεγάλη αυτή προσπάθειά μας. Είναι σημαντικό τέτοιες εταιρίες να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Η LEROY MERLIN ενισχύει το έργο μας και βρίσκεται δίπλα στην προσπάθεια για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών που τόσο μας έχουν ανάγκη.»

Ο εκπρόσωπος της LEROY MERLIN Γιώργος Λιακόπουλος (διευθυντής καταστήματος) δήλωσε «Για τη LEROY MERLIN τα παιδιά είναι το παρόν και η ελπίδα για το μέλλον. Γι’ αυτό προσπαθούμε συνεχώς να αναπτύσσουμε δράσεις για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών μέσα στο χώρο που διαμένουν. Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να στηρίζουμε οργανισμούς όπως η Κιβωτός του Κόσμου που φιλοξενεί και στηρίζει παιδιά και μητέρες που βρίσκονται σε ανάγκη. Το έργο μας αυτό θα συνεχιστεί και με άλλους οργανισμούς ώστε όλα τα παιδιά να νιώθουν τη θαλπωρή που τους αξίζει.»

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.