Η LG λανσάρει τη νέα αντλία θερμότητας THERMA V HYDROSPLIT, την ιδανική και ασφαλής λύση θέρμανσης για κατοικίες

0

Το τμήμα LG Business Solutions της LG ανακοινώνει το λανσάρισμα της νέας λύσης THERMA V Hydrosplit, η οποία αποτελεί μία εξαιρετικά ασφαλή λύση που παρέχει ψύξη, θέρμανση και Παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Είναι ασφαλής, εύκολη στην εγκατάσταση και εξοικονομεί επιπλέον χώρο διατηρώντας παράλληλα την εξαιρετική απόδοση των προϊόντων THERMA V της LG.

Η νέα αντλία θερμότητας αέρος/νερού έχει σύνδεση σωληνώσεων νερού μεταξύ εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας και χρησιμοποιεί το φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό υγρό R32

Η THERMA V Hydrosplit είναι μία αντλία θερμότητας που χρησιμοποιεί τον αέρα ως πηγή θερμότητας. Αποτελείται από μια εσωτερική μονάδα και μια ξεχωριστή εξωτερική μονάδα ενώ ενσωματώνει πλακοειδή εναλλάκτη θερμότητας (PHEX). Η εσωτερική με την εξωτερική μονάδα συνδέονται μόνο με σωληνώσεις νερού, εξαλείφοντας τον κίνδυνο διαρροής ψυκτικού υγρού στο χώρο διαβίωσης καθιστώντας την, την ιδανική και ασφαλής επιλογή για το οικιακό περιβάλλον.

Χωρίς την ανάγκη για ψυκτικές σωληνώσεις, η εγκατάσταση του THERMA V Hydrosplit γίνεται απλά και εύκολα ακόμη και για αρχάριους υδραυλικούς και εγκαταστάτες. Ταυτόχρονα, δεν απαιτεί επιπλέον χώρο ο οποίος θα ήταν απαραίτητος, σε περίπτωση που γινόταν χρήση ψυκτικού, για την αποτροπή της συσσώρευσης εύφλεκτων αερίων.

Εξοπλισμένη με τον συμπιεστή R1 της LG, η THEMRA V Hydrosplit είναι κατασκευασμένη για να παρέχει ισχυρή και αξιόπιστη θέρμανση. Λειτουργεί άψογα κάτω υπό εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες, όπως στους -25℃, και παρέχει μέγιστη θερμοκρασία νερού 65℃. Επίσης, χρησιμοποιεί το φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό R32 με Χαμηλό Δυναμικό Παγκόσμιας Θέρμανσης (Global Warming Potential-GWP) στα 675, ενώ μπορεί να συνδυαστεί με ένα ηλιακό θερμικό σύστημα, μειώνοντας ακόμη περισσότερο τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Η νέα πρόταση της LG τοποθετείται στον τοίχο και συνοδεύεται με ένα Standard III τηλεχειριστήριο με έγχρωμη LCD οθόνη που είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση ενώ παρέχει δυνατότητα σύνδεσης με την εφαρμογή LG ThinQ. Το τηλεχειριστήριο εμφανίζει τον ρυθμό ροής νερού σε πραγματικό χρόνο καθώς και πληροφορίες σχετικά με την πίεση του νερού που βοηθούν στην αποφυγή πιθανών δυσλειτουργιών και στην εύκολη συντήρηση.

 

«Η LG THERMA V Hydrosplit είναι ένα προϊόν που δείχνει πόσο βαθιά κατανοούμε τις ανάγκες των καταναλωτών σε συνδυασμό με την ικανότητά μας να δημιουργούμε λύσεις υψηλής ενεργειακής απόδοσης που ελαχιστοποιούν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα», δήλωσε ο Lee Kam-gyu, Executive Vice President of Air Solution Business Unit, LG Home Appliance and Air Solution. Προσθέτει κλείνοντας: «Θα συνεχίσουμε να εδραιώνουμε τη θέση μας ως Πάροχος Συνολικών Λύσεων και να εισάγουμε προϊόντα και λύσεις που συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος αλλά και στη ζωή των καταναλωτών».

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.