Η σειρά αντλιών θερμότητας αέρα-νερού (AWHP) της LG καλωσορίζει τη νέα λύση Hydrosplit με ενσωματωμένη δεξαμενή νερού

0

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) επεκτείνει τη σειρά αντλιών θερμότητας αέρα-νερού (AWHP) προσθέτοντας τη νέα μονάδα με την ενσωματωμένη δεξαμενή νερού Therma V R32 Hydrosplit (IWT). Παρέχοντας αξιόπιστη ψύξη, θέρμανση και ζεστό νερό σε κάθε σπίτι, η Therma V R32 Hydrosplit IWT προσφέρει προστιθέμενη αξία και ευκολία σε συνδυασμό με την ενεργειακή απόδοση για την οποία διακρίνεται η LG Therma V.

Τα συστήματα AWHP είναι πιο βιώσιμα από τις συμβατικές αντλίες θερμότητας, καθώς χρησιμοποιούν αέρα ως πηγή θερμότητας μειώνοντας τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας και αυξάνοντας την ενεργειακή απόδοση. Ανήκοντας στην ολοκληρωμένη σειρά AWHP της LG, οι λύσεις Therma V R32 Hydrosplit περιλαμβάνουν μια εσωτερική μονάδα (IDU) και μια εξωτερική (ODU) που συνδέονται μόνο μέσω σωληνώσεων νερού. Εκτός από τη μεγαλύτερη ευελιξία εγκατάστασης, οι λύσεις Hydrosplit της LG εξασφαλίζουν ασφάλεια στους χρήστες, μειώνοντας τον κίνδυνο διαρροής ψυκτικού μέσου στον εσωτερικό χώρο. Επιπλέον, η αναβαθμισμένη σειρά Therma V R32 Hydrosplit εξασφαλίζει πιο ομαλή ροή νερού χάρη στους βελτιωμένους σωλήνες νερού με τα πιο αποτελεσματικά φίλτρα και τη διευρυμένη συμβατότητα με μια ποικιλία άλλων λύσεων της LG.

Παρέχοντας αξιόπιστη θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό σε κάθε χώρο, η LG Therma V R32 Hydrosplit IWT συμβάλλει στην εξοικονόμηση χώρου και ενέργειας

Η νέα προσθήκη του Therma V R32 Hydrosplit IWT στη σειρά συνδυάζει μια εσωτερική μονάδα (IDU), μια δεξαμενή νερού και τις απαραίτητες σωληνώσεις σε μια ενιαία λύση που προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση χώρου. Αρκετά συμπαγής και ελαφριά, η πρωτοποριακή λύση της LG είναι εύκολη στην εγκατάσταση και τη λειτουργία, ενώ ξεχωρίζει για την εξαιρετική αξιοπιστία και αποδοτικότητα που προσδοκούν οι πελάτες παγκοσμίως από τα LG HVAC προϊόντα.

Εξοπλισμένη με τον επαναστατικό R1 Compressor™ της LG, η Therma V R32 Hydrosplit IWT με ενεργειακή απόδοση έως και A+++ [1] προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις είτε θερμαίνει, είτε ψύχει το σπίτι ενώ εγγυάται στους χρήστες αξιόπιστη παροχή ζεστού νερού. Η λύση διακρίνεται επίσης για το μειωμένο περιβαλλοντικό της αποτύπωμα σε σχέση με πολλά ανταγωνιστικά προϊόντα λόγω του ψυκτικού μέσου R32 χαμηλού δυναμικού θέρμανσης του πλανήτη (GWP) καθώς έχει 68% χαμηλότερο GWP από εκείνο του R410A.

Ως μέρος της σειράς LG Therma V Hydrosplit, η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε περιοχές όπου επικρατεί βαρύς χειμώνας, η Therma V R32 Hydrosplit IWT παρέχει αξιόπιστη θέρμανση και παροχή ζεστού νερού, ακόμη και σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες όπως  -25 βαθμούς Κελσίου[2].

Η νέα IWT της εταιρείας προσφέρει επίσης έξυπνο έλεγχο με διαισθητική οθόνη και πλήκτρα αφής. Γρήγορη και απλή στην πλοήγηση, επιτρέπει στους χρήστες να προγραμματίζουν και να αλλάζουν εύκολα τις ρυθμίσεις λειτουργίας σύμφωνα με τις προσωπικές προτιμήσεις και τις απαιτήσεις τους. Είναι συμβατή με την εφαρμογή LG ThinQ σε κινητές συσκευές, επιτρέποντας τον έλεγχο από οποιαδήποτε τοποθεσία.

«Η LG Therma V R32 Hydrosplit IWT είναι μια ολοκληρωμένη λύση που εξοικονομεί χώρο, προσφέροντας ταχύτερη, πιο ευέλικτη εγκατάσταση και εξαιρετική ενεργειακή απόδοση», δήλωσε ο James Lee, επικεφαλής της Air Solution Business Unit στην LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε καινοτόμες λύσεις που πληρούν τους τελευταίους ενεργειακούς και περιβαλλοντικούς κανονισμούς στα προϊόντα HVAC, ανταποκρινόμενοι ταυτόχρονα στις ταχέως μεταβαλλόμενες ανάγκες των συνεργατών μας και των τελικών χρηστών παγκοσμίως».

[1] Κατηγορία εποχιακής απόδοσης θέρμανσης χώρου A+++ σε Μέσες συνθήκες LWT 35 βαθμών Κελσίου με βάση το EN14825 και κατηγορία απόδοσης θέρμανσης νερού A+ με βάση το προφίλ L σύμφωνα με το EN16147.

[2] Απόδοση στο 100% των λειτουργικών δυνατοτήτων σε -7 βαθμούς Κελσίου και άνω.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.