LG Αντλίες θερμότητας Therma V: Θέρμανση με χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στις ανάγκες σας

0

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) διαθέτει τη σειρά προηγμένων αντλιών θερμότητας Therma V, την ιδανική επιλογή για θέρμανση και ψύξη στο σπίτι, καθώς συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας1, ενώ λειτουργούν με χαμηλά επιπέδα θορύβου.

Η σειρά Therma V προσφέρει πολλές επιλογές χαρακτηριστικών, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με τις ανάγκες κάθε χώρου και να μπορούν να τοποθετηθεί ανεξάρτητα από το είδος και το μέγεθος του διαθέσιμου χώρου. Όλες οι αντλίες Therma V διαθέτουν το νέο οικολογικό ψυκτικό μέσο R32, με μειωμένο δυναμικό παγκόσμιας θέρμανσης (GWP) κατά 68%2 και ανάλογα με την κατασκευή τους, χωρίζονται σε μονάδες, Monobloc όπου όλα τα εξαρτήματα είναι τοποθετημένα σε μία εξωτερική μονάδα και Διαιρούμενου τύπου (Split), που αποτελούνται από μία εξωτερική και μία εσωτερική μονάδα που συνδέονται μεταξύ τους με σωληνώσεις.

Η Therma V R32 Monobloc συνδυάζει την ευκολία τοποθέτησης με την ισχυρή απόδοση, καθώς μπορεί να παράγει ζεστό νερό έως 65°C χωρίς τη χρήση ηλεκτρικών αντιστάσεων. Ο νέος ειδικά σχεδιασμένος Scroll Inverter συμπιεστής εξασφαλίζει ότι η μονάδα διατηρεί το 100% της απόδοσής της ακόμα και σε εξωτερική θερμοκρασία -7°C, με την καλύτερη ενεργειακή απόδοση3.

Επιπλέον, οι αντλίες θερμότητας αέρος-νερού Therma V Split Υψηλών θερμοκρασιών εξασφαλίζουν τη δυνατότητα θέρμανσης του νερού έως 80°C χωρίς τη χρήση αντίστασης. Συνιστώνται σε περιπτώσεις ελλιπούς θερμομόνωσης και μπορούν να αντικαταστήσουν υπάρχοντα συστήματα θέρμανσης.

Ακόμη, με την εφαρμογή LG ThinQ5 οι χρήστες έχουν άμεση πρόσβαση στις λειτουργίες των αντλιών, έχοντας ταυτόχρονα τον έλεγχο κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος6. Τέλος, χάρη στο καλαίσθητο χειριστήριο με την έγχρωμη οθόνη και τα πλήκτρα αφής7, ο χειρισμός μιας μονάδας Therma V είναι εύκολος και γρήγορος.

Μάθετε περισσότερα για τις LG Therma V Αντλίες θερμότητας εδώ

  • Ενεργειακή κλάση ErP A +++ (θέρμανση 35 °C ) LWT & ErP A ++ (θέρμανση 55 °C ) LWT. Τα αποτελέσματα ενεργειακής ετικέτας μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο.
  • Το THERMA V R32 Monobloc είναι εξοπλισμένο με το περιβαλλοντικά βιώσιμο ψυκτικό R32, που φέρει 68% χαμηλότερο δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη από το R410A
  • Χάρη στο σχεδιασμό του για υπό κλίση κίνηση ολίσθησης έχει αυξημένη αποδοτικότητα και αξιοπιστία , ενώ το εύρος λειτουργίας βελτιώθηκε ( 10 Hz ~150 Hz ). Το παραπάνω αποτέλεσμα βασίστηκε σε θέρμανση χώρου στους 35 ℃. Η θέρμανση χώρου στους 55°C έλαβε βαθμολογία A ++.
  • Απαιτούμενο αξεσουάρ: PWFMDD200 (LG Wi-Fi Modem) και PWYREWO00 και Απαιτούμενο εξάρτημα για παρακολούθηση ενέργειας: PENKTH000 (Μονάδα διασύνδεσης μετρητή) και μετρητής Watt, μετρητής θερμότητας, θερμοκρασία. αισθητήρα κ.λπ. Προμηθεύονται ξεχωριστά.
  • Για την χρήση των δυνατοτήτων αυτών απαιτείται μεταφόρτωση της ειδικής εφαρμογής (app) της LGE, η χρήση της οποίας υπόκειται σε διακριτούς Όρους Χρήσης και Πολιτική Απορρήτου
  • Απαιτούμενα αξεσουάρ: Ηχείο Google Home, PWFMDD200 (μόντεμ Wi-Fi της LG) και PWYREW000. Οι ονομασίες Google και Google Home είναι εμπορικά σήματα της Google LLC. Οι λειτουργίες του ThinQ ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα.
  • Όλες οι μονάδες περιλαμβάνουν χειριστήριο με ενσωματωμένο θερμοστάτη

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.