Νέα προωθητική ενέργεια της LG για τους ψυγειοκαταψύκτες υψηλής ενεργειακής απόδοσης

0

Η  LG Electronics (LG) υλοποιεί μια ακόμη μοναδική προωθητική ενέργεια, για τους ψυγειοκαταψύκτες που προσφέρουν μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας χάρη στην ενεργειακή τους κλάση. Συγκεκριμένα από τις 3 Μαΐου 2022 και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με κάθε αγορά ενός LG Ψυγειοκαταψύκτη ενεργειακής κλάσης από Α έως C, οι καταναλωτές θα πάρουν ως δώρο  έναν ατμοκαθαριστή Kärcher. Τα μοντέλα που συμμετέχουν στην ενέργεια είναι τα: GBP62PZNBC, GBP62DSNCN, GBB92STBAP, GBB92STABP και GBB92STACP.

Οι ψυγειοκαταψύκτες της LG με  ενεργειακή κλάση Α-C στην κλίμακα ενεργειακής κλάσης της ΕΕ (A έως G), προσφέρουν μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας, αξιοπιστία και ανθεκτικότητα χάρη στον γραμμικό συμπιεστή Ιnverter της LG.

Ο συνδυασμός μιας σειράς από προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως το σύστημα NatureFRESHTM και η τεχνολογία FRESHBalancer™ βοηθά στο να διατηρηθούν φρέσκα τα φρούτα και τα λαχανικά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, μέσω της τεχνολογίας FRESHConverter™ μπορείτε να επιλέξετε τη βέλτιστη θερμοκρασία ανά είδος τροφίμων, διατηρώντας έτσι σε άριστη κατάσταση το κρέας, τα ψάρια και τα λαχανικά σας αντίστοιχα. Επιπλέον, με την τεχνολογία DoorCooling+™, τα τρόφιμα διατηρούνται φρέσκα, τραγανά και ζουμερά για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα[1] χάρη στην πιο γρήγορη και ομοιόμορφη ψύξη.

[1] Με βάση τα αποτελέσματα δοκιμών UL χρησιμοποιώντας εσωτερική μέθοδο ελέγχου της LG, συγκρίνοντας τον χρόνο που απαιτείται για να πέσει η θερμοκρασία του επάνω καλαθιού από 24,8 σε 8 μεταξύ του μοντέλου Non-DoorCooling+ (GBB60NSZHE) και DoorCooling+ (GBB72NSDFN) της LGE.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.