Ο κορυφαίος ανεμιστήρας της Dyson για οικογένειες με μικρά παιδιά

0

Τα τελευταία χρόνια ένα σημαντικό ποσοστό καταναλωτών προτιμά να χρησιμοποιήσει έναν ανεμιστήρα έναντι στις υψηλές θερμοκρασίες, παρά να επενδύσει σε ένα κλιματιστικό. Φαίνεται ότι οι ανεμιστήρες παρουσιάζουν μια σειρά πλεονεκτημάτων, καθώς βοηθούν στην καλύτερη κατανομή της θερμοκρασίας στο χώρο, χωρίς να ψύχουν ή να ξεραίνουν τον αέρα. Παράλληλα, καταναλώνουν ελάχιστη ενέργεια, γεγονός που τους καθιστά μια λύση εξαιρετικά φιλική προς το περιβάλλον. Σε αντίθεση με τα κλιματιστικά, ο κίνδυνος ψύξης ή άλλων συγγενών παθήσεων μειώνεται δραστικά, ενώ το κόστος αγοράς και συντήρησης είναι πολύ χαμηλότερο.

Δυστυχώς όμως, τα περισσότερα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά χαρακτηρίζονται από χαμηλή απόδοση, δεν καλύπτουν τις ανάγκες ενός μεγαλύτερου δωματίου και ο θόρυβος που κάνουν αποτελεί ένα σημαντικό ανασταλτικό παράγοντα για την επιλογή τους. Ιδιαίτερα στην περίπτωση που υπάρχουν στο σπίτι παιδιά, ένας συμβατικός ανεμιστήρας δημιουργεί πρόσθετη ανησυχία για την ασφάλειά τους.

Υψηλή απόδοση και ασφάλεια

Η Dyson όμως, μία κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας που διακρίνεται για την συνεχή έρευνα, την πρωτοπορία και την ανάπτυξη, έρχεται να δώσει μια επαναστατική λύση. Βάζει “τέλος” στις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού με τον ανεμιστήρα δαπέδου Dyson Cool AM07 Tower. Πρόκειται για μια καινοτόμο συσκευή που διαθέτει εξαιρετικό σχεδιασμό χωρίς πτερύγια και άβολες γρίλιες. Χάρη στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, αυτός ο επιδαπέδιος ανεμιστήρας ενισχύει την υψηλή αισθητική του χώρου. Παράλληλα, εξασφαλίζει και την προστασία των μικρότερων μελών της οικογένειας. Οι γονείς μπορούν να είναι σίγουροι για την ασφάλεια των παιδιών τους, καθώς ο Dyson Cool AM07 Tower δε διαθέτει γρήγορα περιστρεφόμενα πτερύγια, που αποτελούν τη βασική αιτία ατυχημάτων με ανεμιστήρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο καθαρισμός του είναι ιδιαίτερα εύκολος, προσφέροντας άνεση στο χώρο αλλά και εξοικονόμηση χρόνου.

 

 

Αδιάλειπτη ροή αέρα με την τεχνολογία Air Multiplier

Η προηγμένη τεχνολογία Air Multiplier ενισχύει τον περιβάλλοντα αέρα παρέχοντας μια συνεχή, ισχυρή και ομαλή ροή αέρα 500 lt/sec. Σε συνδυασμό με την λειτουργία περιστροφής 70° και την δυνατότητα επιλογής μεταξύ 10 ταχυτήτων εξασφαλίζει ότι ο δροσερός αέρας διαχέεται σε ολόκληρο το δωμάτιο με την ρύθμιση που ταιριάζει στην κάθε περίσταση. Ο ανεμιστήρας δαπέδου Dyson Cool AM07 Tower διαθέτει τηλεχειριστήριο με καμπυλωτή σχεδίαση και δέκα ακριβείς ρυθμίσεις ροής αέρα. Είναι μαγνητισμένο ώστε να τοποθετείται στην κορυφή της συσκευής για εύκολη πρόσβαση και αποθήκευση. Ο χρονοδιακόπτης ρυθμίζεται από 15 λεπτά έως 9 ώρες. Δίνει έτσι τη δυνατότητα αδιάλειπτης λειτουργίας.

Οι ανεμιστήρες Dyson έχουν 2 χρόνια εγγύηση και διαφέρουν αισθητά από τα υπόλοιπα προϊόντα της κατηγορίας. Είναι διαθέσιμοι σε καταστήματα ηλεκτρικών ειδών. Φημισμένη για την τεχνογνωσία, την ποιότητα κατασκευής και την εξαιρετική σχεδιαστική αισθητική, η Dyson αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις οικιακές συσκευές. Τα προϊόντα Dyson κατασκευάζονται με γνώμονα την προηγμένη τεχνολογία, την πρωτοπορία, την αισθητική και την εξασφάλιση της μοναδικής εμπειρίας χρήσης. Από τον Μάιο 2021, η Δ. & Ι. Δαμκαλίδης ΑΕ  ανέλαβε την αντιπροσωπεία των προϊόντων Dyson στην Ελλάδα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.