Οι λύσεις οικιακού κλιματισμού της LG συμβάλλουν στη δημιουργία ενός ‘συνδεδεμένου’ σπιτιού

0

Η LG Electronics (LG) προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις οικιακού κλιματισμού, σχεδιασμένες ειδικά για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης καθημερινότητας και ενός βιώσιμου ‘συνδεδεμένου’ σπιτιού. Ενσωματώνοντας προηγμένες τεχνολογίες και συμβαδίζοντας με τις τελευταίες οικολογικές τάσεις, τα πιο πρόσφατα κλιματιστικά της εταιρείας ξεχωρίζουν για την εξαιρετική ενεργειακή απόδοση, το μοναδικό design και τα χαμηλά επίπεδα θορύβου, προσφέροντας απόλυτα καθαρή ατμόσφαιρα.

Για να αποφευχθεί η υπερβολική κατανάλωση της ενέργειας, που έχει σοβαρές επιπτώσεις στο περιβάλλον, οι λύσεις κλιματισμού της LG περιλαμβάνουν καινοτόμες λειτουργίες για την παρακολούθησή της. Επίσης, ανταποκρίνονται πλήρως στους αυστηρούς περιβαλλοντικούς ευρωπαϊκούς κανονισμούς χρησιμοποιώντας το διεθνώς αναγνωρισμένο ως οικολογικό προϊόν, ψυκτικό μέσο R32.

Εξασφαλίστε μέγιστη ενεργειακή απόδοση με τις LG σειρές κλιματιστικών

Τα κλιματιστικά LG ARTCOOL Gallery χάρη στην τεχνολογία παροχής αέρα προς τρεις κατευθύνσεις, προσφέρουν μοναδική αίσθηση δροσιάς και εναρμονίζονται απόλυτα με το εκάστοτε περιβάλλον. Ο  εξαιρετικά καλαίσθητος και minimal σχεδιασμός τους τα καθιστά   έργα τέχνης, καθώς επιτρέπουν στους χρήστες να προβάλλουν τις αγαπημένες τους φωτογραφίες και εικόνες στο ειδικά διαμορφωμένο πλαίσιο τους, συμπληρώνοντας άψογα κάθε διακόσμηση.

Παράλληλα, η προηγμένη σειρά DUALCOOL της LG συνδυάζει τον κομψό σχεδιασμό και την ισχυρή απόδοση, επιτυγχάνοντας έως και 70% εξοικονόμηση ενέργειας σε σύγκριση με τα συμβατικά μοντέλα. Τα DUALCOOL λειτουργούν σε χαμηλό επίπεδο θορύβου, χάρη στα μοναδικά καμπύλα πτερύγια και την τεχνολογία μοτέρ BLDC της LG.

Επιπλέον, διαθέτοντας τον DUAL Inverter συμπιεστή με 10 χρόνια εγγύηση επιτυγχάνουν γρηγορότερη και πιο αποτελεσματική θέρμανση και ψύξη, έως και 70% εξοικονόμηση ενέργειας, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και αθόρυβη λειτουργία σε σχέση με τα συμβατικά μοντέλα. Δεδομένου ότι η ψύξη ενός σπιτιού μπορεί να έχει υψηλό κόστος, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, η LG διαθέτει το Active Energy Control, όπου με το πάτημα ενός κουμπιού στο χειριστήριο, μπορεί κανείς να ελέγχει την ενέργεια που καταναλώνει, ρυθμίζοντάς την σε τέσσερα επίπεδα (100%, 80%, 60%, 40%).

Κάθε μοντέλο είναι, επίσης, συμβατό με την εφαρμογή LG ThinQ, με την οποία οι χρήστες, μέσα από έναν συνδυασμό αναλυτικών στοιχείων και δεδομένων, μπορούν να αποθηκεύσουν τις αγαπημένες τους ρυθμίσεις και να ελέγχουν την κατάσταση και τις λειτουργίες του κλιματιστικού ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε μέσω smartphone.

  • Smart Diagnosis: Με τη λειτουργία Smart Diagnosis μπορείτε να ανοίξετε και να κλείσετε το κλιματιστικό από το smartphone σας, να ελέγξετε εύκολα και γρήγορα, τις ρυθμίσεις του, καθώς και πιθανές ενδείξεις δυσλειτουργίας
  • Ενσωματωμένος έλεγχος οικιακών συσκευών: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απλές φωνητικές εντολές μέσω του Google Assistant
  • Έλεγχος & παρακολούθηση: Παραμείνετε ενημερωμένοι για πιθανές ανάγκες συντήρησης και παρακολουθήστε την κατανάλωση ενέργειας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κλιματιστικά της LG, μπορείτε να επισκεφθείτε την ακόλουθη σελίδα: https://www.lg.com/gr/klimatistika

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.