Πουφ παντού! Κάντε το σαλόνι σας super στιλάτο

0

Πρόκειται για πολύ άνετα καθίσματα και χρησιμοποιούνται συνήθως αντί για πολυθρόνες γιατί πιάνουν λιγότερο χώρο – και είναι και πιο φτηνά. Συνήθως τα πουφ δίνουν πιο casual στιλ σε έναν χώρο εκτός κι αν επιλέξετε πιο κλασικά και σταθερά κομμάτια.

Η μόδα προτάσσει να χρησιμοποιείτε πουφ από πιο σκληρά υλικά απ’ ό,τι συνηθιζόταν παλαιότερα για να δένουν καλύτερα με το στιλ που έχουν συνήθως τα σαλόνια στις μέρες μας.

Πουφ με υφή 
Αν θέλετε να δώσετε στο σαλόνι σας χαρακτήρα μπορείτε να προσθέσετε πολλές διαφορετικές υφές στα έπιπλά σας. Σε αυτή την περίπτωση επιλέξτε γούνινα, μάλλινα ή δερμάτινα πουφ.

Δώστε χρώμα 
Αν έχετε επιλέξει μονόχρωμα έπιπλα και παλ αποχρώσεις στους τοίχους και στεναχωριέστε που δεν έχετε καθόλου χρώμα, τότε μην ανησυχείτε. Με την κατάλληλη επιλογή μαξιλαριών και πουφ μπορείτε να κάνετε ένα δωμάτιο να αποκτήσει χρώμα στο δευτερόλεπτο.

Δημιουργήστε μια ζεστή γωνιά 
Μπορείτε να επιλέξετε 3 μάλλινα πουφ σε διαφορετικά μεγέθη και να τα τοποθετήσετε δίπλα σε κάποιο παράθυρο ή μπροστά στο τζάκι δημιουργώντας μία τεχνητή γωνιά διαβάσματος και χαλάρωσης.

Πουφ με σχέδια
Τα μοτίβα, τα γεωμετρικά σχέδια, τα φλοράλ, τα καρό είναι σχέδια που ταιριάζουν σε πουφ όταν το υπόλοιπο σαλόνι είναι σε ουδέτερους τόνους.

Πουφ με χαρακτήρα 
Αν δεν σας αρέσει η χαλαρότητα που αποπνέουν τα πουφ μπορείτε να επιλέξετε κάποιο πιο κλασικό σχέδιο που είναι πιο πολύ έπιπλο αλλά ανήκει και στην κατηγορία των πουφ.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.