Ρουστίκ κουζίνες με ζεστή και φιλόξενη αίσθηση

0

Οι ρουστίκ κουζίνες παρέχουν μια ζεστασιά όπου ενσωματώνεται μινιμαλιστικά στη σύγχρονη κουζίνα και μπορεί αυτόματα να σου φτιάχνει τη διάθεση. Κάθε κλασσική ρουστίκ κουζίνα περιλαμβάνει ένα φάσμα ιδεών όπως κελάρια και ξύλινες λεπτομέρειες αλλά και mix & match. Αυτό που παίζει κύριο ρόλο στη δημιουργία μιας τέτοιας κουζίνας είναι να είστε ανοιχτοί στις προκλήσεις.

1 2

Παράλληλα θα πρέπει να σκεφτείτε πόσο παραδοσιακή θέλετε τη κουζίνα σας. Θα είναι πλήρης ρουστίκ κουζίνα με όσο πιο ρουστίκ εμφάνιση μπορείτε να πετύχετε ή προτιμάτε μια λίγο πιο σύγχρονη προσέγγιση με λεπτομέρειες ρουστίκ; Αν επιλέξατε το δεύτερο τότε θα πρέπει στις πρώτες ύλες εκτός από ξύλο, πέτρα,τούβλα και μέταλλα να δώσετε μια πιο βιομηχανική αίσθηση. Κάποιο ιδιαίτερο φωτιστικό ή ένα ψηλό σκαμπό δίνουν μια νέα αίσθηση στη ρουστίκ κουζίνα.

3 4

Στη πιο παραδοσιακή ρουστίκ κουζίνα οι καρέκλες και το τραπέζι βρίσκονται σε ταύτιση ώστε ο χώρος να μοιάζει φιλόξενος αλλά και φιλικός. Επίσης κάποια από τα σκεύη βρίσκονται σε εμφανή σημεία προκειμένου να τονίσουν την εργατική φύση του συγκεκριμένου χώρου.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.