Τέσσερις λόγοι για να χρησιμοποιήσετε κλιματιστικό LG για τη θέρμανση του σπιτιού σας

0

Πολλοί καταναλωτές λανθασμένα πιστεύουν ότι η χρήση κλιματιστικού είναι μια πολυτελής απόλαυση που μπορούν να χαρούν μόνο το καλοκαίρι. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι η λειτουργία ενός κλιματιστικού LG είναι ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός, αλλά και οικονομικός τρόπος για τον έλεγχο των εσωτερικών θερμοκρασιών, τόσο για την ψύξη όσο και για τη θέρμανση ενός χώρου. Τα οικιακά κλιματιστικά της σειράς ARTCOOL Inverter MIRROR του επαγγελματικού τμήματος Business Solutions της LG Electronics είναι τόσο αποτελεσματικά στο να ζεσταίνουν τα σπίτια, που μπορούν να ανταγωνιστούν ακόμη και μια εγκατάσταση κεντρικής θέρμανσης.

Στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των κλιματιστικών ARTCOOL Inverter MIRROR series συμπεριλαμβάνονται και τα παρακάτω τέσσερα χαρακτηριστικά που τα καθιστούν την ιδανική επιλογή για τη θέρμανση του σπιτιού σας:

 

  1. Ο DUAL Inverter Compressor™ με 10 χρόνια εγγύηση[1] συμπιεστής τους εγγυάται ιδανικά επίπεδα ψύξης – θέρμανσης, ανεξαρτήτως εποχής, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ακόμα και σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών συνθηκών. Επιπλέον, χάρη στη δεκαετή εγγύηση του, ο χρήστης μπορεί να απολαμβάνει εγγυημένες αποδόσεις για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα[2].
  2. Η λειτουργία LG Active Energy Control σας δίνει τη δυνατότητα με το πάτημα ενός κουμπιού να ελέγχετε την ενέργεια που καταναλώνετε, και να μειώσετε την κατανάλωση ενέργειας ρυθμίζοντάς την σε τρία επίπεδα (80%, 60%, 40%). Μειώστε λοιπόν την κατανάλωση ενέργειας και τον λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος με αποτελεσματικότερη θέρμανσή[3].
  3. Η λειτουργία αυτόματου καθαρισμού, αφαιρεί την υγρασία από το εσωτερικό του κλιματιστικού, αποφεύγοντας έτσι τις ενοχλητικές μυρωδιές και την συγκέντρωση σωματιδίων. Επίσης, χάρη στη λειτουργία UVnano™, ο ανεμιστήρας της μονάδας απολυμαίνεται με φωτισμό LED UV, που απομακρύνει τα βακτηρίδια σε ποσοστό 99,99%[4], ενώ ο ιονιστής Plasmaster™ προσθέτει ένα έξτρα τοίχος προστασίας, αρωματίζοντας παράλληλα και το χώρο[5].
  4. Τέλος, χάρη στην έξυπνη εφαρμογή LG ThinQ™ και την διευρυμένη συνδεσιμότητα της σειράς Mirror, μπορείτε να παρακολουθείτε εύκολα την κατανάλωσή ή να το θέσετε σε λειτουργία εξ αποστάσεως πανεύκολα.

Όλες αυτές οι λειτουργίες και τα προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά συνδυάζονται με τον κομψό σχεδιασμό ARTCOOL, που διατηρεί την υψηλή αισθητική κάθε χώρου, χάρη στο κατοπτρικό γυαλί που ανακλά τον περιβάλλοντα χώρο, κάνοντας το κλιματιστικό μέρος του δωματίου. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα LG ARTCOOL Inverter MIRROR series μπορείτε να βρείτε εδώ.

[1]  2 χρόνια σε εργασία και ανταλλακτικά στο προϊόν + 8 χρόνια στον συμπιεστή. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες εγγύησης για τα προϊόντα LG: https://www.lg.com/gr/support/warranty
[2] Η TUV πιστοποίησε ότι η ψυκτική απόδοση του νέου μοντέλου κλιματιστικού LG είναι κατά 42% καλύτερη από εκείνη του συμβατικού μοντέλου, σε βάθος 4ετίας (Συνθήκες δοκιμής: Συνθήκη T3, Νέο μοντέλο: φαρδιές περσίδες I23TTB 14FPI*, Συμβατικό μοντέλο: περσίδες I23TTB 18FPI). *FPI (πτερύγιο ανά ίντσα)
[3] Τα κλιματιστικά LG με inverter (US-Q242K*) εξοικονομούν ενέργεια έως και κατά 70% παραπάνω από τα κλιματιστικά LG χωρίς inverter (TS-H2465DAO). *Αρχική θερμοκρασία (εξωτερική 35 ℃, εσωτερική 33 ℃), θερμοκρασία ρύθμισης (26 ℃), διάρκεια δοκιμής (8 ώρες).
[4] Από δοκιμή που διενήργησε η TÜV Rheinland, σε συμμόρφωση με το πρότυπο ISO 20743:2007, πιστοποιήθηκε ότι η UVnano LED απομακρύνει τον χρυσίζοντα σταφυλόκοκκο, τον επιδερμικό σταφυλόκοκκο και την Κλεμπσιέλλα της πνευμονίας σε ποσοστό 99,99% από τον ανεμιστήρα του κλιματιστικού, μετά από 4ωρη έκθεση στα φώτα LED UV. Τα αποτελέσματα της δοκιμής δεν σημαίνουν ότι το κλιματιστικό απελευθερώνει αέρα χωρίς βακτήρια. Η αποτελεσματικότητα της απομάκρυνσης βακτηρίων ενδέχεται να διαφέρει σε πραγματικές συνθήκες.
[5] Σε δοκιμή που διενεργήθηκε από την TÜV Rheinland, πιστοποιήθηκε ότι το Plasmaster™Ionizer+ απομάκρυνε προσκολλημένα βακτήρια σε ποσοστό έως και 99% (χρυσίζων σταφυλόκοκκος, Εσερίχια κόλι και αεριογόνος ψευδομονάδα) σε χώρο 30 m3 (μοντέλο δοκιμής: SW09BAJWAN).

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.