Θέλεις more? NOTOS FOR MORE!

0

Έχοντας οικοδομήσει επί δεκαετίες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές, τα πολυκαταστήματα notos αφουγκράζονται τις ανάγκες τους και ανταποκρίνονται αποφασιστικά, για μια ακόμη φορά, στην αισθητική και τις προκλήσεις της νέας εποχής.

Για το λόγο αυτό, από notosgalleries επανασυστήνονται ως “notos, αναδεικνύοντας, παράλληλα, όλα αυτά τα «περισσότερα» που προσφέρουν, με τη νέα τους καμπάνια “notos for more”!

Αξιοποιώντας επικοινωνιακά το πρόγραμμα προνομίων more και όλες τις αξίες που εμπεριέχονται σε αυτό, διατηρούν την κλασική μαργαρίτα στο λογότυπό τους και δημιουργούν μια σύγχρονη και δυναμική καμπάνια πλεονεκτημάτων, συνώνυμη του νέου τους χαρακτήρα!

Με παρουσία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά αλλά και Καλαμάτα, τα notos τολμούν να απαντήσουν σε όλα τα «θέλω» των καταναλωτών, υπό το σλόγκαν «ΘΕΛΩ MORE». Ανανεώνοντας τους χώρους τους, ενισχύοντας τις συνεργασίες τους και διαθέτοντας αξεπέραστη ποικιλία σε brands, παροτρύνουν το κοινό να επιθυμεί και να διεκδικεί περισσότερα: περισσότερα brands, περισσότερες προσφορές, περισσότερα προνόμια, περισσότερες επιλογές για όλη την οικογένεια!

Η καμπάνια notos for more φέρει τη δημιουργική υπογραφή της εταιρείας GOD και περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα επικοινωνιακών ενεργειών (τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό μήνυμα, PR & Communications Strategy), με κεντρικό μήνυμα “ΘΕΛΩ MORE”.

Από σήμερα λοιπόν, μια είναι η απάντηση για τους καταναλωτές που επιθυμούν more brands, more επιλογές, more ποιότητα, more προνόμια:

ΘΕΛΕΙΣ MORE? NOTOS FOR MORE!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.