Το πάρτι της Adele στην υπερπολυτελή έπαυλη στην οποία γυρίστηκε ‘Ο Νονός’

0

Η Adele δεν είναι μόνο μία από τις πιο πετυχημένες ντίβες της σύγχρονης μουσικής σκηνής αλλά είναι γνωστή και για τα μεγαλειώδη πάρτι που διοργανώνει. Για την κυκλοφορία του νέο της άλμπουμ ’30’, λοιπόν, νοίκιασε υπερπολυτελή έπαυλη στο Beverly Hills στην οποία γυρίστηκαν οι ταινίες: ‘Ο Νονός’ και ‘ο Σωματοφύλακας’. Μάλιστα, το πάρτι είχε θέμα από τα βιβλία/ταινίες ‘Ο Υπέροχος Γκάτσμπι’, γεγονός που προσέδωσε ακόμη περισσότερη λάμψη στο επικό -όπως αναφέρουν πηγές- πάρτι.

Φυσικά, στο event ήταν καλεσμένοι μόνο VIP προσωπικότητες του Χόλυγουντ και όχι μόνο, ενώ η ίδια η Adele δημοσίευσε ελάχιστες φωτογραφίες ώστε να διατηρήσει την μυστικότητά του. Ακόμη και ο κατάλογος με τα ποτά του πάρτι, είχε θέμα σχετικό με την ίδια και τα τραγούδια του νέου της άλμπουμ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

Αν και η Adele δεν αποκάλυψε την τοποθεσία του πάρτι, η πληροφορία διέρρευσε από τον… πατριό του Leonardo Di Caprio, David Ward, ο οποίος παρευρέθηκε και αποκάλυψε ότι πρόκειται για την θρυλική πλέον έπαυλη που γυρίστηκε το Godfather. Ακόμη, όπως ανέφερε ο ίδιος: «Όλα τα κινητά παραδόθηκαν στην είσοδο και δεν επιτράπηκε σε παπαράτσι να πλησιάσουν το event».

Image may contain Flooring Wood Floor Hardwood Indoors and Furniture
Image may contain Building Resort Hotel Outdoors Roof Housing House Villa and Water

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.