Ανακαλύψτε τη δύναμη του ατμού με τις LG οικιακές συσκευές και αποκτήστε μοναδικά δώρα

0

 Η  LG Electronics (LG) δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εξέλιξη των οικιακών συσκευών της, από κομψές συσκευές κουζίνας έως καινοτόμες λύσεις φροντίδας ρούχων, με στόχο να προσφέρει πάντα το καλύτερο στους καταναλωτές. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιεί τρεις νέες προωθητικές ενέργειες που αφορούν στην αγορά πλυντηρίων πιάτων QuadWash Steam, Ψυγείων Ντουλάπα Οριζόντιας Διάταξης (Multidoor) και πλυντηρίων-στεγνωτηρίων με ατμό.

Απολύμανση και καθαριότητα στο σπίτι με σύμμαχο τις οικιακές συσκευές της LG

Συγκεκριμένα, με την αγορά ενός πλυντηρίου πιάτων QuadWash Steam DF315FPS ή DF415HMS, οι καταναλωτές παίρνουν δώρο ένα σετ 2 τεμαχίων Cook & Heat της Pyrex. Tα πλυντήρια πιάτων QuadWash της LG κάνουν τα πιάτα αστραφτερά, χάρη στον ατμό TrueSteam™ που δημιουργείται από ζεστό νερό και απλώνεται σε όλη την επιφάνεια του σκεύους. Τα σωματίδια ατμού συμβάλλουν, επίσης, στη μείωση των κηλίδων από το νερό, ενώ επιτυγχάνεται μέγιστος καθαρισμός με τους βραχίονες ψεκασμού πολλαπλής κίνησης και τους ψεκαστήρες υψηλής πίεσης. Επιπλέον, με τον κινητήρα Inverter Direct Drive της LG, εξασφαλίζεται αξιοπιστία και απόδοση από τα πιο αθόρυβα πλυντήρια πιάτων στην κατηγορία τους.

Παράλληλα, με την αγορά ενός LG Ψυγείου Ντουλάπα Οριζόντιας Διάταξης Multidoor (μοντέλα GMJ936NSHV και GMX936SBHV), η εταιρεία προσφέρει στους καταναλωτές έναν Ατμοκαθαριστή Karcher EasyFix για να απολυμαίνουν γρήγορα και εύκολα ό,τι χρειάζονται. Τα συγκεκριμένα ψυγεία με την ενιαία συντήρηση στο επάνω μέρος και την ψύξη στο κάτω μέρος, διαθέτουν έξυπνα συστήματα αποθήκευσης και άπλετο χώρο έως και 705LT. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύουν ογκώδη σκεύη, ενώ το αναδιπλούμενο ράφι επιτρέπει την τοποθέτηση μεγάλων σε ύψος αντικειμένων.  Επιπλέον, με δύο γρήγορα χτυπήματα στο κομψό γυάλινο πάνελ[1], μπορούν να δουν το περιεχόμενο, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουν την πόρτα. Έτσι, μειώνεται η απώλεια του ψυχρού αέρα και παρατείνεται η φρεσκάδα των τροφίμων.

Τέλος, αγοράζοντας ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο με ατμό[2] οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν προϊόντα KlinexSkipCajoline[3]. Τα LG πλυντήρια-στεγνωτήρια καθαρίζουν σε βάθος τα ρούχα, διατηρώντας τα απαλά και ενσωματώνουν προηγμένες λειτουργίες, όπως το πρόγραμμα Allergy Care, που με τη δύναμη του ατμού μειώνει κατά 99,9% τις αλλεργιογόνες ουσίες, όπως τα ακάρεα σκόνης που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες ή αναπνευστικά προβλήματα.

Οι παραπάνω τρεις ενέργειες ισχύουν για αγορές σε όλα καταστήματα του επίσημου δικτύου συνεργατών της LG, αλλά και για διαδικτυακές αγορές έως εξάντλησης των αποθεμάτων.

[1] Ισχύει για το μοντέλο GMX936SBHV.

[2] Τα μοντέλα που συμμετέχουν είναι τα εξής: F4DV408S0E, F4DV408S2T, F4DV409S0E, F4DV709H1, F4DV709H1E, F4DV509H0E, F4DV710H1, F4DV710H1E, F4DV910H2, F4DV910H2S, FH6G1BCH2N.

[3] Με την αγορά κάθε LG Πλυντηρίου-Στεγνωτηρίου από τα μοντέλα που συμμετέχουν στην ενέργεια δίδονται 2τμχ SKIP ΥΓΡΟ ULT ACT.CLEAN 25MEZ, 1 τμχ ΧΛΩΡΙΝΗ KLINEX ADVANCE THICKBLEAC REG 2L ATHINA CLP GR, 1 τμχ CAJOLINE ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ BLUE FRESH 1,45L.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.