Η Praktiker Hellas κάνει και πάλι την αλλαγή με τις κοινωνικές της δράσεις!

0

Η Praktiker Hellas, με συνέπεια και σταθερότητα υλοποιεί μέσα στα χρόνια δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που κάνουν τη διαφορά και φέρνουν την αλλαγή στην Κοινωνία και το Περιβάλλον.

Η Praktiker υποστηρίζει ότι κάθε αλλαγή που κάνουμε μπορεί να γίνεται για καλό και μας δείχνει έμπρακτα το παράδειγμα!

Η εταιρία στηρίζει με διάφορους τρόπους πανελλαδικά τις δομές του Οργανισμού Το χαμόγελο του παιδιού, καλύπτοντας ποικίλες ανάγκες. Συγκεκριμένα, κατά το διάστημα 01-12.09.2020 φιλοξένησε Bazaars από το δημιουργικό εργαστήρι του Οργανισμού, στα καταστήματά της σε Αττική, Πάτρα, Καλαμάτα, Ηράκλειο Κρήτης και Θεσσαλονίκη, των οποίων τα έσοδα προορίζονται για τη στήριξη των δομών του. Ταυτόχρονα, στηρίζει σταθερά το έργο του Οργανισμού, με είδη που βελτιώνουν την καθημερινότητα των παιδιών στα σπίτια, αλλά και τη λειτουργία των δομών πανελλαδικά και βοηθούν το έργο της τεχνικής ομάδας του: ενδεικτικά, κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα δώρισε είδη φωτισμού και σκίασης σε δομές του Οργανισμού πανελλαδικά, ένα θαμνοκοπτικό μηχάνημα Honda (σε συνεργασία με την Παντελής Παπαδόπουλος ΑΕΒΕ) για λόγους φροντίδας των εξωτερικών χώρων των σπιτιών, συμβάλλοντας στην πρόληψη πυρκαγιάς, ενώ με τη βοήθεια της τεχνικής ομάδας της εταιρίας άλλαξε ο φωτισμός στο σπίτι των Μελισσίων.

Παράλληλα, με αφορμή την υγειονομική πρόκληση της πανδημίας και σε συνέχεια πολλαπλών δράσεων συνεισφοράς της Praktiker σε μονάδες υγείας της χώρας, ένωσε τις δυνάμεις της και με την ομάδα UrbanAct, στο πλαίσιο του προγράμματος δημόσιων τοιχογραφιών της ομάδας για πιο όμορφους δημόσιους χώρους για όλους και συγκεκριμένα το «Χρώμα Στα Νοσοκομεία». Σκοπός της συνεργασίας αποτελεί η δημιουργία δύο μεγάλων τοιχογραφιών, στις προσόψεις των νοσοκομείων ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης (Ιούλιος 2020) και Γ.Ν. Νίκαιας Αγ. Παντελεήμων (Σεπτέμβριος 2020), οι οποίες θα προσθέσουν χρώμα στην καθημερινότητα του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς και όλων των συνανθρώπων μας περνούν καθημερινά από τα σημεία.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.