«Αποκαλυπτήρια» της νέας πλατφόρμας smarteverything της WATT+VOLT στη European Utility Week του Άμστερνταμ

0

Στη σημαντικότερη ευρωπαϊκή έκθεση για την ενέργεια, τη European Utility Week (EUW 2017), που ολοκληρώθηκε στις 5 Οκτωβρίου στο RAI Amsterdam, συμμετείχε η WATT+VOLT, όντας έτσι η πρώτη ελληνική εταιρεία προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας που λαμβάνει μέρος στο κορυφαίο αυτό γεγονός.

Η European Utility Week συγκεντρώνει τους σημαντικότερους φορείς της ευρωπαϊκής ενεργειακής αγοράς κάτω από μία στέγη. Περισσότερες από 400 εταιρείες ενέργειας, πάνω από 300 εταιρείες κοινής ωφέλειας, παροχής ηλεκτρισμού, φυσικού αερίου και νερού, όπως και περισσότεροι από 12.000 εμπειρογνώμονες σχετικοί με τις έξυπνες ενεργειακές υπηρεσίες, έλαβαν μέρος στο EUW 2017. Στο περίπτερό της WATT+VOLT, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την τέσσερις φορές βραβευμένη λύση για το έξυπνο σπίτι smartwatt, την οποία η εταιρεία προσφέρει ήδη στους πελάτες της στην ελληνική αγορά.

Παράλληλα, η WATT+VOLT έκανε τα αποκαλυπτήρια της νέας της πλατφόρμας Internet of Things (IoT) smarteverything. Η smarteverything αποτελεί ένα νέο προϊόν που ανέπτυξε η WATT+VOLT σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), με καθετοποιημένες λύσεις για τις ανάγκες μίας επιχείρησης έως και μιας ολόκληρης πόλης (smart city). Σήμερα καλύπτει ανάγκες έξυπνης διαχείρισης ηλεκτρισμού (smart energy), φυσικού αερίου (smart gas), νερού (smart water), φωτισμού – οδοφωτισμού (smart lighting), parking (smart parking), αγροτικής καλλιέργειας (smart agriculture), με πολλές άλλες εφαρμογές να βρίσκονται ήδη σε υλοποίηση.

Είναι αξιοσημείωτο ότι η πλατφόρμα smarteverything μπορεί να επικοινωνήσει με όλα τα πρωτόκολλα επικοινωνίας ΙoΤ (Lora, Sigfox, WModbus, κ.λπ.), με οποιοδήποτε έξυπνο μετρητικό σύστημα, και για οποιαδήποτε μετρητική μονάδα επιθυμεί ο χρήστης-πελάτης.

Σχετικά με τη WATT+VOLT

Η WATT+VOLT είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ηλεκτρικής Ενέργειας. Είναι αμιγώς Ελληνική και αποτελεί μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη και κερδοφόρα εταιρεία στην ελληνική επικράτεια.

Από το 2011, η WATT+VOLT κατέχει Άδεια Εμπορίας και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας για την ελληνική αγορά ενέργειας, ενώ το 2015 έλαβε και Άδεια Προμήθειας Φυσικού Αερίου, μια δραστηριότητα που σύντομα θα εντάξει στο χαρτοφυλάκιό της.

Η WATT+VOLT προμηθεύει ηλεκτρικό ρεύμα σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και οικιακούς καταναλωτές και προσφέρει ανταγωνιστικές χρεώσεις τις οποίες είναι σε θέση να εξασφαλίσει λόγω της ισχυρής δραστηριοποίησής της στην εισαγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Είναι η μοναδική ελληνική ιδιωτική εταιρεία που είναι μέλος  του European Energy Exchange (ΕΕΧ), του μεγαλύτερου Ενεργειακού Χρηματιστηρίου της Ευρώπης, και ενεργό μέλος του Χρηματιστηρίου Ενέργειας της Ιταλίας (Gestore del Mercato Elettrico), που της εξασφαλίζουν πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος του διασυνδεδεμένου ηλεκτρικού δικτύου πανευρωπαϊκά.

Η φιλοσοφία της WATT+VOLT, στηρίζεται στη μέγιστη ικανοποίηση του καταναλωτή και στην παροχή υψηλής ποιότητας καινοτόμων υπηρεσιών. Έχει σχεδιάσει τα Προγράμματα Corporate Energy (Corporate L και Corporate M) που απευθύνονται σε όλους τους επαγγελματίες, τις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς που αναζητούν την άμεση μείωση των λειτουργικών εξόδων τους. Ακόμη μεγαλύτερες εξοικονομήσεις απολαμβάνουν οι οικιακοί καταναλωτές με τα Προγράμματα Home Energy.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την εταιρική ιστοσελίδα

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.