AVM Fritz!OS 7.5 – μια σημαντική δωρεάν αναβάθμιση

0

Η AVM κυκλοφόρησε το FRITZ!OS 7.50 , μια σημαντική ενημέρωση με περισσότερες από 150 νέες δυνατότητες και χρήσιμες βελτιώσεις για όλα τα FRITZ! Η νέα δωρεάν ενημέρωση απλοποιεί τη ρύθμιση γρήγορων συνδέσεων VPN, κάνει το Smart Home ακόμα πιο ευέλικτο, σας επιτρέπει να αποκλείετε ανεπιθύμητες κλήσεις και προσφέρει μεγαλύτερη απόδοση για το δίκτυο Wi-Fi. Το μενού FRITZ!Box έχει επανασχεδιαστεί, καθιστώντας το ακόμα πιο διαισθητικό στη χρήση. Το FRITZ!OS 7.50 προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στο ψηφιακό σπίτι και μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα για όλα τα FRITZ! προϊόντα.

Καλύτερη απόδοση για Mesh Wi-Fi

Μαζί με το Smart Repeating, το FRITZ!OS 7.50 ενισχύει την απόδοση του Mesh Wi-Fi στο οικιακό δίκτυο FRITZ! . Οι χρήστες που χρησιμοποιούν ένα FRITZ!Repeater ή ένα FRITZ!Box ως Mesh Repeater επωφελούνται από υψηλότερες ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων και πιο σταθερές συνδέσεις Wi-Fi. Με τη νέα έκδοση FRITZ!OS, και οι δύο ζώνες συχνοτήτων (2,4 και 5 GHz) χρησιμοποιούνται ακόμα πιο δυναμικά για βέλτιστη σύνδεση μεταξύ του FRITZ!Box και του Mesh Repeater.

Υπάρχει επίσης υποστήριξη για το πρωτόκολλο WireGuard VPN , το οποίο καθιστά ακόμα πιο εύκολη τη δημιουργία ασφαλών συνδέσεων Διαδικτύου στο οικιακό δίκτυο FRITZ!Box. Για παράδειγμα, όταν εργάζεστε από το σπίτι ή θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο οικιακό σας δίκτυο ενώ ταξιδεύετε. Με το νέο WireGuard Assistant ενσωματωμένο στο FRITZ!Box, μπορείτε να ρυθμίσετε κρυπτογραφημένες συνδέσεις στο smartphone, το notebook ή τον υπολογιστή σας σε χρόνο μηδέν, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή WireGuard μέσω κωδικού QR ή λογισμικού. Το προηγούμενο πρωτόκολλο VPN για το FRITZ!Box, IPSec, έχει επίσης ενημερωθεί για να υποστηρίζει συνδέσεις IPv4 και IPv6.

Εύκολη διαχείριση κλήσεων: Ο FRITZ!Fon μαθαίνει να μιλάει

Το FRITZ!Fon λαμβάνει ένα νέο ημερολόγιο ραντεβού και μαθαίνει να μιλάει . Με το νέο ήχο κλήσης «Voice», το FRITZ!Fon μπορεί πλέον να σας ενημερώνει για κλήσεις από αποθηκευμένες επαφές ή καταχωρήσεις ημερολογίου με ανακοινώσεις όπως «Κλήση από την Claudia» ή «Έξοδος τώρα για να μεταβείτε στο σταθμό». Ακόμη και η διαχείριση ανεπιθύμητων κλήσεων γίνεται ευκολότερη: ο τηλεφωνικός κατάλογος μπορεί να χρησιμοποιήσει μια «λίστα επιτρεπόμενων», έτσι οι ανεπιθύμητες κλήσεις από επαφές που δεν περιλαμβάνονται στον τηλεφωνικό κατάλογο μπορούν να αποκλειστούν ή να προωθηθούν στον αυτόματο τηλεφωνητή. Η χρήση ηλεκτρονικών τηλεφωνικών καταλόγων έχει επίσης βελτιωθεί.

Το FRITZ!OS 7.50 κάνει το FRITZ! Έξυπνο σπίτι ακόμα πιο ευέλικτο . Χάρη στη λειτουργία «σενάριο», είναι πλέον δυνατή η ταυτόχρονη κλήση πολλών διαφορετικών ενεργειών στο Smart Home. Για παράδειγμα, με το σενάριο «Go home», τα φώτα LED, τα έξυπνα βύσματα, το Wi-Fi ή/και Wi-Fi για τους επισκέπτες και ο τηλεφωνητής μπορούν να ενεργοποιηθούν ταυτόχρονα. Οι νέες λειτουργίες ρουτίνας διασφαλίζουν ότι οι συσκευές, τα σενάρια και τα μοντέλα ξεκινούν αυτόματα με σύνδεση if-then.

Δίκαιη κατανομή εύρους ζώνης στο οικιακό δίκτυο και αυξημένη ασφάλεια

Περιήγηση, gaming και έξυπνη εργασία: υπάρχουν πολλές εφαρμογές που χρησιμοποιούν τη σύνδεση στο Διαδίκτυο ταυτόχρονα. Με το FRITZ!OS 7.50, το FRITZ!Box στις συνδέσεις DSL μπορεί να διανέμει βέλτιστα πακέτα δεδομένων σε όλες τις συσκευές, τόσο στο οικιακό δίκτυο όσο και στο δίκτυο επισκεπτών . Με αυτόν τον τρόπο κάθε χρήστης αποκτά αυτόματα την καλύτερη σύνδεση. Η ενημέρωση βελτιστοποιεί επίσης τη χρήση των μέσων αποθήκευσης USB και φέρνει μια σειρά από βελτιώσεις στον τομέα της ασφάλειας, όπως περαιτέρω προστασία από πιθανές βλάβες διακομιστή DNS στο Διαδίκτυο.

Το FRITZ!OS 7.50 ανανεώνει επίσης τη σχεδίαση της διεπαφής χρήστη fritz.box , καθιστώντας το ακόμα πιο εύκολο. Η σελίδα επισκόπησης καθοδηγεί τους χρήστες βήμα προς βήμα. Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το FRITZ! μέσα στο μενού αφού είναι ακόμα πιο εύκολο, μπορείτε να λαμβάνετε συμβουλές και οδηγίες απευθείας από τη νέα ηλεκτρονική βοήθεια, με αναζήτηση λέξεων-κλειδιών.

Περισσότερα: ΑΜΥ Α.Ε., Τηλ. 2106133000, Εmail. sales@amy.gr.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.