Διακόσμηση του σπιτιού για το Καρναβάλι πανεύκολα!

0

Το καρναβάλι είναι μια εποχή για ξέφρενη διασκέδαση και πάρτι, και ένας τρόπος για να μπείτε στο πνεύμα είναι να διακοσμήσετε το σπίτι σας. Μιας και στις 5/2 την Κυριακή που μας πέρασε, μπήκαμε στο Τριώδιο μπορούμε να στολίσουμε το σπίτι μας και να μπούμε στο κλίμα της εποχής. Η διακόσμηση για το καρναβάλι μπορεί να είναι μια διασκεδαστική και δημιουργική δραστηριότητα για όλη την οικογένεια. Παρακάτω δείτε τα βήματα για την διακόσμηση του σπιτιού.

Χρησιμοποιήστε ζωντανά χρώματα

Το καρναβάλι είναι μια γιορτή χαράς  και γέλιου και τα χρώματα που χρησιμοποιούνται στη διακόσμηση πρέπει να το αντικατοπτρίζουν. Χρησιμοποιήστε φωτεινά και έντονα χρώματα όπως κόκκινο, πράσινο, κίτρινο κτλ για να δημιουργήσετε μια εορταστική ατμόσφαιρα.

Δημιουργήστε ένα πανό

Δημιουργήστε ένα εορταστικό πανό που θα κρεμαστεί πάνω από την κύρια είσοδο σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολύχρωμες σερπαντίνες, μπαλόνια ή ακόμα και ύφασμα για να δημιουργήσετε ένα φιλόξενο και εορταστικό banner. Το ιδανικό είναι να το φτιάξετε μαζί με τα παιδιά και σίγουρα θα ενθουσιαστούν.

Διακοσμήστε τα παράθυρα

Διακοσμήστε τα παράθυρά σας με γιορτινά διακοσμητικά όπως σερπαντίνες, μπαλόνια και φωτάκια. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τις δικές σας διακοσμήσεις παραθύρων με θέμα το καρναβάλι χρησιμοποιώντας χαρτί, γκλίτερ και μπογιά για να φτιάξετε τις δικές σας αστείες μάσκες.

Χρησιμοποιήστε μπαλόνια

Τα μπαλόνια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε χρώμα στο σπίτι. Χρησιμοποιήστε μπαλόνια διαφορετικών σχημάτων και μεγεθών και τοποθετήστε τα με δημιουργικό τρόπο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μπαλόνια για να δημιουργήσετε μια καμάρα γύρω από την πόρτα του παιδικού δωματίου.

Προσθέστε φώτα

Τα φώτα μπορούν να προσθέσουν μια επιπλέον πινελιά λάμψης στις αποκριάτικες διακοσμήσεις σας. Χρησιμοποιήστε πολύχρωμα φωτάκια για να διακοσμήσετε τα παράθυρα ή κρεμάστε φανάρια από την οροφή.

Χρησιμοποιήστε μάσκες και κοστούμια

Οι μάσκες και οι στολές είναι ένα παραδοσιακό μέρος του καρναβαλιού και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσθέσουν μια εορταστική πινελιά στη διακόσμηση σας. Κρεμάστε μάσκες και κοστούμια γύρω από το δωμάτιο ή χρησιμοποιήστε τα ως κεντρικά στοιχεία στο τραπέζι σας.

Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές, μπορείτε να δημιουργήσετε μια διασκεδαστική και εορταστική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας για το καρναβάλι. Μη φοβάστε να γίνετε δημιουργικοί και να διασκεδάσετε. Το καρναβάλι είναι μια εποχή για να αφήσετε την φαντασία σας και να απολαύσετε τη στιγμή, γι’ αυτό αγκαλιάστε το πνεύμα της εποχής και αφήστε τις διακοσμήσεις σας να το αντικατοπτρίσουν.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.