Δέκα απλά αντικείμενα που θα φέρουν την τέχνη στο χώρο σου

0

Το σπίτι μας αποτελεί καταφύγιο. Γι’ αυτό επιλέγουμε να τοποθετήσουμε μέσα σε αυτό αντικείμενα χρηστικά, αλλά με άψογο σχεδιασμό. Αυτή την Άνοιξη όμως έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε προσθήκες που θα ομορφύνουν το χώρο μας και φέρουν ταυτόχρονα την υπογραφή ξεχωριστών καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο.

Εμπνευσμένα έργα τέχνης από την ΙΚΕΑ

Η IKEA, εταιρεία του ομίλου FOURLIS, παρουσίασε πρόσφατα μια συλλεκτική σειρά περιορισμένης κυκλοφορίας που θα ικανοποιήσει τους φίλους της τέχνης. Η σειρά IKEA Art Event 2021 παρουσιάζει 10 αντικείμενα της καθημερινότητας μέσα από μία ευρηματική οπτική. Φέρνει την τέχνη στο σπίτι μας, προκαλώντας τον θαυμασμό. Πρόκειται για εμπνευσμένα έργα τέχνης που αιχμαλωτίζουν τη φαντασία. Ταυτόχρονα είναι και χρήσιμα οικιακά αντικείμενα. Μία υπέροχη νέα άποψη για την τέχνη και το σπίτι που μας παροτρύνει όχι μόνο να θαυμάζουμε, αλλά και να αγγίζουμε τα έργα τέχνης, πέρα από τους καθιερωμένους κανόνες.

Η σειρά IKEA Art Event 2021 περιλαμβάνει:

-είδη φωτισμού για τον τοίχο από τη Sabine Marcelis

-ένα ρολόι από τον Daniel Arsham

-ένα επιτραπέζιο φωτιστικό σε σχήμα κλειδιού allen και έναν φακό με την υπογραφή του Gelchop

-ένα βάζο και ένα ριχτάρι από τον Stefan Marx

-διακοσμητικά είδη τοίχου από τους Humans since 1982

Οι λάτρεις της σειράς θα έχουν τη δυνατότητα να την ανακαλύψουν και να αλληλεπιδράσουν μαζί της, μέσα από μια μοναδική εμπειρία επαυξημένης πραγματικότητας (AR) που θα είναι διαθέσιμη μέσα από το λογαριασμό της ΙΚΕΑ στο Instagram (@ikeagreece). Με αυτό τον ξεχωριστό τρόπο όλοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο #IKEAARTEVENT2021 και να δημιουργήσουν τη δική τους ψηφιακή έκθεση τέχνης στο σπίτι.

Η σειρά περιορισμένης κυκλοφορίας IKEA Art Event 2021 θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο IKEA.gr. Επισκεφθείτε το site της ΙΚΕΑ και ανακαλύψτε περισσότερα για τη σειρά και τους δημιουργούς των design αντικειμένων.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.