Ψάχνεις ασύρματα ακουστικά; Δώρο τα μοναδικά Tone Free με τις LG OLED τηλεοράσεις

0

Η προωθητική ενέργεια της LG Electronics (LG) για τις OLED τηλεοράσεις, συνεχίζεται και τον Απρίλιο, προσφέροντας στους καταναλωτές ένα μοναδικό δώρο για να βιώσουν την απόλυτη οικιακή ψυχαγωγία. Συγκεκριμένα, από τις 5 έως και τις 25 Απριλίου 2021[1] αγοράζοντας ένα μοντέλο τηλεόρασης OLED77GX6LA ή OLED77CX6LA θα δίνονται ως δώρο τα ασύρματα ακουστικά LG TONE Free HBS-FN7. Ακόμη, επιλέγοντας μια τηλεόραση OLED65GX6LA, OLED65CX6LA, OLED55GX6LA, OLED55CX6LA, ή OLED48CX6LA, οι καταναλωτές θα αποκτούν εντελώς δωρεάν τα LG TONE Free HBS-FN6.

Συνεχίζεται η προωθητική ενέργεια της LG: Ζήστε μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία με τις LG OLED τηλεοράσεις και τα νέα ασύρματα ακουστικά Tone Free

Οι OLED GX και CX τηλεοράσεις με περισσότερα από 100 εκατομμύρια αυτοφωτιζόμενα pixels[2], προσφέρουν μια πραγματικά εκπληκτική ποιότητα εικόνας, επιτυγχάνοντας το τέλειο μαύρο και απεριόριστη αντίθεση. Ο επεξεργαστής α9 3ης γενιάς που διαθέτουν, βελτιστοποιεί την εικόνα και τον ήχο ενώ μέσω των Dolby Vision IQ και Dolby Atmos, φέρνουν τον κινηματογράφο στο σπίτι. Οι OLED TVs επαναπροσδιορίζουν την εμφάνιση των τηλεοράσεων, χάρη στον απίστευτα λεπτό σχεδιασμό τους, που μεταμορφώνει το σαλόνι σε μουσείο μοντέρνας τέχνης. Ιδιαίτερα, οι GX τηλεοράσεις με τη δυνατότητα επιτοίχιας τοποθέτησής τους, εναρμονίζονται απόλυτα με την εκάστοτε εσωτερική διακόσμηση, σαν ένα πραγματικό έργο τέχνης.

Δώρο ασύρματα ακουστικά Tone Free με την αγορά μιας LG OLED τηλεόρασης

Παράλληλα, έχουν λάβει τις πιστοποιήσεις από την TÜV Rheinland και το Underwriters Laboratories (UL) και διαθέτουν τη λειτουργία OLED Eye Comfort, χάρη στην οποία εκπέμπουν περίπου 50% λιγότερο μπλε φως από μια οθόνη LCD, για πιο άνετη και ξεκούραστη εμπειρία θέασης. Ακόμη, υποστηρίζοντας την τεχνολογία NVIDIA G-SYNC®, χρόνο απόκρισης 1ms και άλλες προηγμένες λειτουργίες[3] αποδίδουν με μοναδικό τρόπο τα γραφικά των παιχνιδιών. Τέλος, ενσωματώνουν το ThinQ AI, που αντιλαμβάνεται τις φωνητικές εντολές, επιτρέποντας τον  έλεγχο του Internet of Things οικοσυστήματος.

Τα ακουστικά Tone Free TONE Free HBS FN7 και FN6 διατίθενται σε λευκό και μαύρο χρώμα, ενσωματώνοντας διακεκριμένο βρετανικό ήχο από τους ειδικούς της Meridian. Με minimal σχεδιασμό, μικρές διαστάσεις και ματ φινίρισμα, ξεχωρίζουν για την εξαιρετική εφαρμογή τους, την ευκολία χρήσης και την εργονομία τους. Περιβάλλονται από ένα μαλακό τζελ ιατρικού τύπου[4], που κατασκευάζεται από μη τοξική και υποαλλεργική σιλικόνη, ενώ διαθέτουν μια βάση φόρτισης UVnano[5] που εξολοθρεύει το 99,9% των βακτηριδίων κατά τη φόρτιση[6] και είναι αδιάβροχα με βαθμό προστασίας IPX4. Μια σημαντική λειτουργία που διαθέτουν τα Tone Free FN7, είναι, επίσης, η τεχνολογία Active Noise Cancellation που ακυρώνει ενεργά τον θόρυβο του περιβάλλοντος, επιτρέποντας έτσι στον χρήστη να εστιάσει στην αγαπημένη του μουσική.

[1] ή µέχρι εξαντλήσεως των αποθεµάτων.

[2] Υπολογισμός βάσει πολλαπλασιαστικής ανάλυσης 8K (7.680 × 4.320) και τεσσάρων υπο-pixel.

[3] Υποστηρίζει 4K@120(100)Hz, eARC(Enhanced Audio Return Channel), VRR (Variable Refresh Rate), ALLM (Automatic Low Latency Mode) όπως καθορίζονται στο HDMI 2.1 (4port).

[4] Το βασικό υλικό του σιλικονούχου τζελ αυτιών πληρεί τις απαιτήσεις των προτύπων ISO 10993 και USP Class VI.

[5] Το UVnano είναι μια σύνθετη λέξη που προέρχεται από το UV και τη μονάδα μέτρησης «νανόμετρο». Δοκιμές από ανεξάρτητους φορείς έδειξαν ότι η βάση φόρτισης UVnano εξολοθρεύει το 99,9% των βακτηριδίων στο πλέγμα των ηχείων των ακουστικών μέσα σε δέκα λεπτά κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Η λειτουργία UV LED ενεργοποιείται μόνο όταν η βάση φόρτισης είναι συνδεδεμένη στο καλώδιο τροφοδοσίας και τα ακουστικά είναι μέσα.

[6] Συνολική διάρκεια μπαταρίας 18 ωρών. Έως και 6 ώρες αναπαραγωγής στα ακουστικά και 12 ώρες επιπλέον στη βάση.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.