Η LEROY MERLIN χάρισε σπιτικά Χριστούγεννα στα παιδιά του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

0

Για ακόμη μια χρονιά η LEROY MERLIN ήταν δίπλα στα παιδιά του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και προσέφερε απλόχερα σπιτικά Χριστούγεννα και χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους. Κατά τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης περιόδου η LEROY MERLIN και οι συνεργάτες της επισκέφθηκαν τέσσερα σπίτια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και στόλισαν μαζί με τα παιδιά το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μοιράζοντάς τους δώρα και παιχνίδια, ενώ είχαν σχεδιάσει παράλληλες ενέργειες με παιδαγωγούς που ανέλαβαν τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών προσφέροντας μια επιπλέον γιορτινή νότα στην ατμόσφαιρα.

Η LEROY MERLIN κατά τη διάρκεια των εορτών συγκέντρωσε και χρήματα για τον  οργανισμό. Συγκεκριμένα την περίοδο των Χριστουγέννων η εταιρεία συγκέντρωνε 5€ με την αγορά κάθε φυσικού Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε ανήλθε στα 3.915€. 

Η Αργυρώ Τσιμπογιάννη, Brand Communication & Commercial operations Specialist Leader δήλωσε, «Για τη LEROY MERLIN και τους ανθρώπους της τα παιδιά είναι η ελπίδα, και το χαμόγελο τους το φως στις δύσκολες καθημερινές στιγμές. Για αυτό προσπαθούμε να είμαστε δίπλα τους με κάθε ευκαιρία! Θα συνεχίσουμε δυναμικά να χαρίζουμε χαμόγελα σε όσους μας έχουν ανάγκη καθημερινά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες που στήριξαν την προσπάθεια αυτή και μοιράστηκαν μαζί με τα παιδιά του Ογανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» τα πιο σπιτικά Χριστούγεννα, ανοίγοντας την αγκαλιά τους για το κάθε ένα παιδί ξεχωριστά!» 

Από την πλευρά του, ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», δήλωσε: «Για “Το Χαμόγελο του Παιδιού” είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχουμε δίπλα μας επιχειρήσεις που, όπως η LEROY MERLIN, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, συμβάλλουν ενεργά στο πολυδιάστατο έργο μας και στην αδιάκοπη προσπάθειά μας να βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε ευάλωτο παιδί. Σας ευχαριστούμε ακόμη μια φορά για την πολύτιμη υποστήριξη και ευελπιστούμε η συνεργασία μας αυτή να συνεχιστεί και στο μέλλον».

Η εταιρική υπευθυνότητα και η κοινωνική προσφορά είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την εταιρική κουλτούρα της LEROY MERLIN και αυτό το αποδεικνύει η εταιρεία καθημερινά με πράξεις προσφοράς προς τους συνανθρώπους και την κοινωνία μας.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.