Η σφήνα πόρτας Hodor πουλάει σαν τρελή!

0

Δεν θέλει πολύ. Λίγο φανατικός της τηλεόρασης να είσαι και συγκεκριμένα του Game of Thrones και αν κατεβάζει γρήγορα ιδέες το μυαλό σου, μπορείς να βγάλεις λεφτά!

Εάν δεν ζείτε σε καμία τρύπα κάπου στην εξοχή, το πλέον πιθανό είναι να γνωρίζετε την τύχη του αθώου γίγαντα της διάσημης σειράς Hodor που μας άφησε χρόνους μετά από σκληρή μάχη με τα… ζόμπι της σειράς. Στην περίφημη σκηνή (ΝΑΙ ΝΑΙ SPOILERS!!!) βρέθηκε να κρατάει μία πόρτα για να ξεφύγουν οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές με το όνομά του και το «hold the door» να γίνονται ένα και να προκαλούν έναν μικρό πανικό στο τηλεοπτικό κοινό, που έσπευσε να το κάνει πιασάρικη ατάκα.

Βέβαια ο παραπάνω τύπος από την Βαλτιμόρη σκέφτηκε πιο καπιταλιστικά. Σου λέει γιατί να μην τυπώσω το ονοματάκι του σε μία σφήνα πόρτας; Λογικά θα πρέπει να ξεκίνησε για πλάκα την καμπάνια στο Kickstarter για την «χειροποίητη σφήνα» του που θα «τιμά» την μνήμη του ήρωα του Game of Thrones. Ωστόσο μετά από λίγες ώρες είδε το κοινό να του εμπιστεύεται «αέρα» τα χρήματά του και να υπερκαλύπτει τον στόχο. Εντάξει, δεν ήταν και κανένα εκατομμύριο -μόλις 500 ευρώ- ωστόσο οι παραγγελίες δεν λένε να σταματήσουν!

Είπαμε! Παρακολουθούμε με προσοχή Game of Thrones και στίβουμε το μυαλό μας να βρει την καλή ιδέα! Ποιος ξέρει τι concept μπορεί να προκύψει από το επόμενο επεισόδιο!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.