Ιδέες διακόσμησης με λίγα μόνο λουλούδια!

0

Τα λουλούδια είναι πηγή ευτυχίας και χαράς. Μυρίζουν υπέροχα, μας πλημμυρίζουν με θετικά συναισθήματα και κάνουν κάθε σπίτι να φαίνεται χαρούμενο και ολόφρεσκο!

Ο περισσότερος κόσμος τα διακοσμεί βάζοντάς τα μέσα σε ένα όμορφο βάζο. Ωστόσο αυτός δεν είναι ο μόνος τρόπος για να αξιοποιήσετε ένα όμορφο μπουκέτο με λουλούδια. Ψάξαμε και βρήκαμε ωραίες ιδέες για να διακοσμήσετε διάφορα σημεία και πράγματα μέσα στο σπίτι σας με τα αγαπημένα σας λουλούδια.

Διακόσμηση γλυκών
Διακοσμήστε τα cupcakes σας με όμορφα λουλουδάκια όπως είναι το χαμομήλι ή οι μαργαρίτες. Αποφύγετε να βάλετε πάνω σε οτιδήποτε φαγώσιμο λουλούδια που έχουν ψεκαστεί και προτιμήστε μόνο φρέσκα λουλούδια που προέρχονται είτε από τον κήπο σας, είτε από αξιόπιστη πηγή.

Διακοσμήστε τα ίδια τα μπουκέτα
Κόψτε μερικά φρέσκα λουλούδια από τον κήπο σας και αφού καθαρίσετε τα κοτσάνια τους, δέστε γύρω από αυτά μια κορδέλα σε χρώμα της επιλογής σας. Μοιράστε από ένα όμορφο μπουκέτο στους καλεσμένους που θα έρθουν για φαγητό στο σπίτι σας. Θα το εκτιμήσουν πολύ.

Φτιάξτε αποξηραμένα λουλούδια
Τα αποξηραμένα λουλούδια θα σας χρειαστούν σε πολλά diy projects. Κόψτε μερικά άνθη που σας αρέσουν και βάλτε τα με προσοχή μέσα σε βιβλία. Κλείστε τα βιβλία και αφήστε τα να ξεραθούν τελείως. Χρησιμοποιήστε παλιά βιβλία που δεν χρειάζεστε πια καθώς τα λουλούδια καθώς αποξηραίνονται θα βγάζουν χρώμα πάνω στη σελίδα.

Διακόσμηση τραπεζιού 
Πάρτε μερικά όμορφα φύλλα, βάψτε τα και γράψτε πάνω στο καθένα το όνομα του κάθε καλεσμένου σας. Βάλτε τα μπροστά στο πιάτο του κάθε καλεσμένου σας. Έτσι ο καθένας θα ξέρει που να καθίσει ενώ τα φύλλα θα δώσουν ιδιαίτερα ξεχωριστή πινελιά στη διακόσμηση του τραπεζιού σας.

Κορδέλα για δώρα
Χρησιμοποιήστε φύλλα και άνθη για να φτιάξετε ένα αυτοσχέδιο περιτύλιγμα δώρων. Χρησιμοποιήστε σχοινί και δημιουργήστε τρυπούλες στα λουλούδια και στα φύλλα που θα χρησιμοποιήσετε για το στολισμό του περιτυλίγματος ώστε να περάσετε μέσα από αυτές το σχοινί.

Διακόσμηση χώρου
Διασπάστε την ανθοδέσμη σας σε 4-5 μικρότερες ανθοδέσμες που θα αποτελούνται από 1 ή 2 λουλούδια και βάλτε το κάθε λουλούδι ξεχωριστά σε ένα βάζο. Διακοσμήστε με αυτά τα βάζα διάφορες γωνίες του σπιτιού που χρειάζονται λίγο χρώμα ή βάλτε τα βάζα όλα μαζί πάνω σε ένα τραπέζι.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.