Μικρότερη διάσταση, ίδια χωρητικότητα: Όλα είναι δυνατά με την ανανεωμένη Slim σειρά πλυντηρίων ρούχων της LG

0

Η LG διευρύνει τη Slim σειρά πλυντηρίων ρούχων με την προσθήκη του πλυντηρίου–στεγνωτηρίου F2DV5S8H0E. Με το βάθος των συσκευών να είναι μικρότερο από τα αντίστοιχα συμβατικά μοντέλα, τις καθιστά την ιδανική λύση για τοποθέτηση σε μικρότερους χώρους χωρίς κανένα συμβιβασμό στην χωρητικότητα.

H LG Slim σειρά περιλαμβάνει συνολικά ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο ρούχων 8,5/5 κιλών  και δύο πλυντήρια ρούχων 8,5 και 7 κιλών αντίστοιχα. Συγκεκριμένα, το Slim πλυντήριο-στεγνωτήριο ρούχων της LG, με διαστάσεις[1] 600x470x850 χιλ., αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση, καθώς συνδυάζει πλύση και στέγνωμα απλά με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η Slim σειρά πλυντηρίων ρούχων διευρύνεται με την προσθήκη πλυντηρίου-στεγνωτηρίου

Όλες οι συσκευές της Slim σειράς διαθέτουν, επίσης, την τεχνολογία AI DD™ χάρη στην οποία η συσκευή ανιχνεύει το βάρος και την απαλότητα του υφάσματος και επιλέγει αυτόματα τις βέλτιστες κινήσεις για τα ρούχα για ακόμα μεγαλύτερη προστασία. Παράλληλα, προσφέρουν βέλτιστη υγιεινή με την τεχνολογία LG Steam™ που εξαλείφει το 99,9% των αλλεργιογόνων, όπως τα ακάρεα σκόνης που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες ή αναπνευστικά προβλήματα. Επιπλέον, διαθέτουν τον συμπιεστή Inverter Direct Drive™ με 10 χρόνια εγγύηση για το μοτέρ και τεχνολογία 6 Motion, όπου μέσω έξι διαφορετικών κινήσεων του κάδου παρέχεται καλύτερη απόδοση και φροντίδα στα υφάσματα. Τέλος, δίνουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές να έχουν τον απομακρυσμένο χειρισμό πλύσης έως τη λήψη εντολών για πρόσθετα προγράμματα πλύσης, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή  ThinQ™.

Αφιερώστε περισσότερο χρόνο για εσάς και τους αγαπημένους σας και βελτιώστε την καθημερινότητά σας μέσα από τις καινοτόμες λύσεις της LG.

[1] Στις διαστάσεις δεν συμπεριλαμβάνεται η πόρτα και οι σωληνώσεις.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.