Το Samsung Family Hub είναι το «next-big thing» στην αγορά των ψυγείων (video)!

0

Η αλματώδης ανάπτυξη της τεχνολογίας δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και την κατηγορία των οικιακών μας συσκευών. Κάποτε ένα ψυγείο ή ένα πλυντήριο ήταν απλώς ένα… μάλλον αδιάφορο «ογκώδες κουτί» που απλώς εξυπηρετούσε έναν και μόνο συγκεκριμένο «σκοπό», διαθέτοντας μία περιορισμένη γκάμα λειτουργιών και δυνατοτήτων. Σήμερα, αυτό έχει αλλάξει, καθώς με τη φιλοσοφία του IoT κάθε οικιακή συσκευή αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου διασυνδεδεμένου οικοσυστήματος, όπου στο επίκεντρο βρίσκεται πάντοτε ο χρήστης και οι ανάγκες του, όσο μικρές ή μεγάλες και αν είναι.

Η Samsung, αποτελώντας μία από τις εταιρείες που το όνομα της είναι συνώνυμο με την τεχνολογική εξέλιξη και την πρωτοπορία δεν θα μπορούσε παρά να πρωταγωνιστεί και στον τομέα των οικιακών συσκευών, προτείνοντας λύσεις που μοιάζουν να είναι πολύ καιρό μπροστά από την εποχή τους! Άλλωστε κάπως έτσι μπορεί να αισθάνεται κάποιος από τη στιγμή που έρχεται σε επαφή με το Family Hub, ένα εξελιγμένο ψυγείο που πολύ απλά φέρνει την «επανάσταση» και μετατρέπει το ψυγείο σε μία συσκευή που κάνει πολλά περισσότερα από το να διατηρεί απλώς τα τρόφιμα φρέσκα!

Το Samsung Family Hub είναι μία συσκευή που την ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά. Κομψό και με επιβλητικό design, είναι σχεδιασμένο για να εκτελεί πολλές λειτουργίες, ξεχωρίζοντας για τις πολλαπλές δυνατότητες που προσφέρει στο χρήστη. Θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ένας λειτουργικός κόμβος όλων των συνδέσεων του νοικοκυριού, που διαθέτει μια εξολοκλήρου ψηφιακή κατεύθυνση. Όλες οι επικοινωνίες εμφανίζονται σε μια οθόνη αφής Full HD LCD, που βρίσκεται στην πάνω δεξιά εξωτερική πόρτα. Πρόκειται για το ψηφιακό κέντρο του ψυγείου. Η συγκεκριμένη οθόνη σου επιτρέπει να δημοσιεύεις, να μοιράζεσαι και να ανανεώνεις ημερολόγια, φωτογραφίες, ζωγραφιές των παιδιών, καθώς και να αφήνεις σημειώματα – όλα αυτά με την ίδια ακριβώς αίσθηση και ευκολία που σου προσφέρει το smartphone σου.

Το Family Hub διασφαλίζει την αποτελεσματική διαχείριση του περιεχομένου του ψυγείου με μια σειρά από λειτουργίες που περιλαμβάνουν από την προβολή τροφίμων, τον έλεγχο των ημερομηνιών λήξης των προϊόντων έως και την επανατροφοδοσία τους. Οι εξελιγμένες ενσωματωμένες κάμερες, που βγάζουν φωτογραφίες από το εσωτερικό του ψυγείου κάθε φορά που η πόρτα του κλείνει, αποτελούν επαναστατική εξέλιξη στην τεχνολογία των ψυγείων. Ακόμα κι αν ήδη βρίσκεσαι στο super-market και έχεις ξεχάσει να ελέγξεις τι θα χρειαστείς για το δείπνο που έχεις προγραμματίσει το βράδυ, μπορείς αγγίζοντας απλώς το smartphone σου να δεις μέσω της εφαρμογής Samsung Family Hub, τι είναι αυτό που σου λείπει.

Και οι ευχάριστες εκπλήξεις φυσικά δεν σταματούν εδώ, καθώς το Family Hub σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις stream μουσική ιντερνετικών ραδιοφωνικών σταθμών μέσα από τα ενσωματωμένα ηχεία του ψυγείου ή να συνδεθείς σε ασύρματα Bluetooth ηχεία για να απολαύσεις τη μουσική σε όλο σου το σπίτι! Επιπλέον, μπορείς να απολαύσεις τα αγαπημένα σου τηλεοπτικά προγράμματα στην οθόνη του, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Screen mirroring που διαθέτει η Samsung Smart TV σου. Μπορείς για παράδειγμα να ετοιμάζεις φαγητό και ταυτόχρονα να παρακολουθείς από την οθόνη του ψυγείου την αγαπημένη σου σειρά.

Το Family Hub διαθέτει εντυπωσιακό εσωτερικό και εξωτερικό σχεδιασμό. Παράλληλα, η πρόταση της Samsung προσφέρει κορυφαία απόδοση και καινοτόμα χαρακτηριστικά, με μοναδικές λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας και χώρο ειδικής ψύξης Cool Select Plus που δίνει τη δυνατότητα να αλλάζει η θερμοκρασία (από ψύξη σε κατάψυξη και το αντίστροφο) ανάλογα με τις ανάγκες αποθήκευσης τροφίμων. Επίσης, χάρη στο σύστημα Triple & Metal Cooling τα τρόφιμα διατηρούνται φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. 

Πρόσφατα επισκεφθήκαμε τα γραφεία της Samsung στη χώρα μας και πήραμε μία πολύ καλή γεύση από τις εξελιγμένες δυνατότητες του Family Hub, τις οποίες μπορείτε να δείτε κι εσείς στο αποκλειστικό video που ακολουθεί… 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.