Τα τζιν σας δεν θέλουν πλύσιμο!

0

Θα πρέπει να το έχετε ακούσει από παλιά πως τα τζιν σας δεν χρειάζεται να τα πλένετε. Ενώ πρέπει να κάνετε το ακριβώς αντίθετο, και όσο πιο συχνά γίνεται, για τις πυτζάμες, τα σεντόνια και τα εσώρουχά σας, για τα τζιν οι ειδικοί λένε πως δεν πρέπει να τα βουτάτε στο νερό κάθε λίγο και λιγάκι. Εάν μέχρι σήμερα δεν μπορούσατε να καταλάβετε γιατί το υποστηρίζουν αυτό, ο CEO της Levi’s, Chip Bergh είναι εδώ για να σας λύσει τις απορίες.
Όπως λέει λοιπόν όταν πλένεις συχνά τα τζιν αυτό που καταφέρνεις στην ουσία είναι να καταστρέφεις την ειδική τους σύνθεσή και να σπαταλάς απλώς νερό. Το πλύσιμο του τζιν πρέπει να γίνεται όσο πιο σπάνια γίνεται, κάτι που εφαρμόζει και ο ίδιος. Τι κάνει για τους λεκέδες; Στεγνό καθάρισμα και είναι έτοιμος! Ούτε σαπούνι, ούτε νερό! Ακούστε και τον ίδιο…

Φυσικά πολλοί από εσάς έχετε ξεκινήσει ήδη τα «ίου» και τα «μπλιαχ». Ναι, κάποιες συνήθειες δύσκολα αλλάζουν και σας καταλαβαίνουμε. Εάν ούτε ακόμα και ο CEO της Levi’s δεν μπορεί να σας πείσει, ε τότε το πλυντήριο της Neff W7320F4EU είναι εδώ για τα τζιν σας και όχι μόνο.

MCSA00813311_W7320F4EU_def
Έχει μέγιστη χωρητικότητα 8 κιλά, 1200 rpm στροφές στυψίματος, ενεργειακή κλάση A+++ -30% (30% χαμηλότερη καταν. από την κλάση Α+++), ετήσια κατ/ση (220 πλύσεις) 135 kWh-9460 lt και επίπεδα θορύβου πλύση 51 dB, στύψιμο 76 dB! Διαθέτει και διπλή παροχή νερού!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.