Το πασχαλινό δώρο που θα λατρέψουν τα παιδιά και θα ζηλέψουν οι μεγάλοι

0

Τέτοια εποχή συνήθως αναζητάμε τα κατάλληλα δώρα που θα ευχαριστήσουν τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ειδικά στην περίπτωση των παιδιών, θέλουμε το πασχαλινό δώρο να υπερβαίνει την απλή ευχαρίστηση και να τους προσφέρει και κάτι παραπάνω. Στην αγορά υπάρχει μια τεράστια γκάμα σε παιχνίδια. Όμως φέτος, μετά από μια χρονιά εγκλεισμού, μπορούμε να προσφέρουμε τη δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους να μάθουν για τη φροντίδα των φυτών με έναν παιχνιδιάρικο και απολαυστικό τρόπο. Με την γλάστρα OJO, η κηπουρική μεταμορφώνεται σε συναρπαστική εμπειρία. Σίγουρα αποτελεί ένα πρωτότυπο δώρο για το Πάσχα που θα ζηλέψουν και οι μεγάλοι!

Ένα πρωτότυπο παιχνίδι για αγόρια και κορίτσια

Η OJO αποτελεί την πρώτη γλάστρα της αγοράς με αυθεντικό design PLAYMOBIL. Συνδυάζει τα δυνατά στοιχεία δύο κορυφαίων brand. H συνεργασία της LECHUZA με την PLAYMOBIL είχε ως αποτέλεσμα αυτό το εκπληκτικό προϊόν, που θα εντυπωσιάσει τα παιδιά αυτές τις γιορτές. Η OJO είναι ουσιαστικά το εμβληματικό κεφάλι της φιγούρας των PLAYMOBIL. Διαθέτει το σύστημα αυτοποτισμού της LECHUZA για να διευκολύνει και να ενθουσιάσει τους πολλά υποσχόμενους κηπουρούς αλλά και τους PLAYMOBIL fans. Η φροντίδα των φυτών γίνεται πλέον παιχνίδι!

Η γλάστρα OJO κυκλοφορεί σε 6 διαφορετικά χρώματα και στυλ «μαλλιών». Είναι διαθέσιμη με χρώματα μαλλιών στις αποχρώσεις ruby pink, apple green, aquamarine, ocean blue, fire red και raven black. Στο σετ περιέχει τη γλάστρα, τα ειδικά διαδραστικά μάτια και το σύστημα αυτοποτισμού με φυτίλι.

Το σύστημα αυτοποτισμού με φυτίλι κάνει τη διαδικασία ακόμα πιο εύκολη. Τα φυτά τοποθετούνται στην OJO μαζί με το γλαστράκι χωρίς να χρειάζεται μεταφύτευση. Τοποθετώντας το στικάκι με το φυτίλι στον πάτο της γλάστρας, η υγρασία μεταφέρεται ομοιόμορφα στις ρίζες του φυτού. Τα μεγάλα στρογγυλά μάτια, χαρακτηριστικό γνώρισμα μίας φιγούρας PLAYMOBIL, δείχνουν τη στάθμη του νερού στη δεξαμενή. Με αυτόν τον τρόπο τα παιδιά γνωρίζουν πότε είναι ώρα να ποτίσουν το φυτό τους. Όταν τα διαδραστικά μάτια γίνουν γαλάζια, σημαίνει ότι η δεξαμενή νερού είναι γεμάτη.

Πρόκειται για ένα πασχαλινό δώρο που θα απολαύσουν εξίσου τα αγόρια και τα κορίτσια. Μια καταπληκτική ιδέα, που θα εκπαιδεύσει την επόμενη γενιά κηπουρών!

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την OJO εδώ

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.